2777
2789
عنوان

حقیقت داره تو تهران زنان پشت اسنپ موتوری میشینن

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 72 پست
عاخ الهییییی به شماهم خیلی خدا رحم کرده به خیر گذروندیداین ماشین زده بود بهش پرت شده بود کلا بعد میگ ...

آمین 

آمین

کلا همیشه باید احتیاط کرد 

الان که تهران داره پر شده از موتور از در و دیوار موتور میباره

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

به خاطر هول بودن بعضی مردا گفتم وگرنه هرکس اختیار خودشو داره از شماهم ممنونم که مودبانه و با احترام ...

اون که اره ولی خداروشکر به پست من نخوردن 

سپاسگزارم 

دیگه کنکوری نیستم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آمین آمینکلا همیشه باید احتیاط کرد الان که تهران داره پر شده از موتور از در و دیوار موتور میباره

من خودم رانندگی میکنم همیشه بیشتر حواسم به موتور سواراست واقعا خدا حفظتون کنه گلم شهر با وجود دخترای موتور سوارمون مخصوصا سنگین سوارامون خیلی قشنگ شدهههه قسمت من ک نشد ولی واقعا کیف میکنم میبینمتون مرسی که اینقدر شجاعین😘❤️

باربی_سایت🎀

به خاطر هول بودن بعضی مردا گفتم وگرنه هرکس اختیار خودشو داره از شماهم ممنونم که مودبانه و با احترام ...

موتورشون‌ متفاوته 

اکثرا کی وی ۱۵۰ یا باسل ۱۵۰ دارن 

ترک مجزا و بزرگ دارن . جاپایی هم جداس 

خیلیاشون هم بغل ترک بند ، دستگیره زدن که نیاز نشه لباسشونو بگیری

اصلا بدنت بهشون نمیخوره و مشکلی نداره

خودشون هم به شدت رعایت میکنن 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

چیش غیرقابل باوره؟

من خودم اونروز از یک سمت تهران خواستم موتور بگیرم گفت ۱۵۰ ماشین میگفت ۳۰۰ با موتور اومدم

اکثر وقتا با موتور میرم میام

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

نمی‌دونم والا تهران نمی‌شینیم ولی اکثر دخترای محجوب ایرانی فکر نکنم این کار و بکنن ولی یک عده که تن ...

محجوب

عار

اگه کسی رو قضاوت کنی نمی میری تا به اون درد گرفتار نشی، مطمئن باش تا خودت نشینی از دنیا نمیری

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
من خودم رانندگی میکنم همیشه بیشتر حواسم به موتور سواراست واقعا خدا حفظتون کنه گلم شهر با وجود دخترای ...

منم جز جمعه ها با ماشین تردد میکنم 

چون تو مسیر خونه و محل کارم کفی و پلیس زیاده دردسر میشه 😅😬🤦

قربونت عزیزدلم

دوست داشتین بیایین جمعه ها 

کیف میده 

حالا اکیپ ما نشد بقیه ی اکیپ ها 

خیلی خوش میگذره

منم جز جمعه ها با ماشین تردد میکنم چون تو مسیر خونه و محل کارم کفی و پلیس زیاده دردسر میشه 😅😬🤦قرب ...

شما موتور دارید؟ اگر اره سوال داشتم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

منم جز جمعه ها با ماشین تردد میکنم چون تو مسیر خونه و محل کارم کفی و پلیس زیاده دردسر میشه 😅😬🤦قرب ...

من واقعا میترسم ولی اگه دوس داشتید بگید کدوم سمتین همسرمو بفرستم بیاد اگه دوست داشت

باربی_سایت🎀

بلهجانم بپرس

کجا یاد گرفتید؟ من دوست دارم تابستون موتور بگیرم ولی اینکه کجا خوب یاد بده نمیدونم

تهرانم

من واقعا میترسم ولی اگه دوس داشتید بگید کدوم سمتین همسرمو بفرستم بیاد اگه دوست داشت

نه دیگه 😬

همسر بدون عیال و نور چشمش قبول نمیکنیم 😬

دوتایی بیایید قدمتون رو چشم

دوست عزیزم به خاطر قوانین ایران برام جالب بود

بستگی به خودت داره

من کلا عادت دارم سوار موتور میشم پشت کسی باشم اصلا نمیگیرمش مخصوصا غریبه باشه

ولی درکل موتور واقعا چیز خوبیه هم سریع میرسی هم کمتر ازت میگیرن😂