2777
2789
عنوان

حقیقت داره تو تهران زنان پشت اسنپ موتوری میشینن

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 72 پست
کجا یاد گرفتید؟ من دوست دارم تابستون موتور بگیرم ولی اینکه کجا خوب یاد بده نمیدونمتهرانم

از مامانم یاد گرفتم 

۲۰ سال پیش 🤦

الان آموزشگاه آموزش موتورسواری زیاد شده سرچ کنی میاد 

فقط برعکس آقایون هزینه ی آموزش خانوما زیاده و گواهینامه هم نمیدن . تا ببینیم چی میشه بالاخره 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا بد شد من بیام سکته میکنم اون وسط😂

موتوره بابا 

تند نمیریم

کلاه ایمنی داریم 

پس بگم بریم پیست چی میگی ؟

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

از مامانم یاد گرفتم ۲۰ سال پیش 🤦الان آموزشگاه آموزش موتورسواری زیاد شده سرچ کنی میاد فقط برعکس آقای ...

اخی چه باحال🫠

من حالا تابستون خواستم موتور بگیرم بیشتر ازتون راهنمایی میگیرم یه خانم موتور سوار بلخره پیدا کردم

لغو کاربری نزنید فقط😂😂

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

موتوره بابا تند نمیریمکلاه ایمنی داریم پس بگم بریم پیست چی میگی ؟

من کلا از اون روز که شوهرمو اون جوری دیدم شاید باور نشه از ساله پیش تا الان کلا ده یا پونزده بار بیشتر ترکش نشستم اونم دیگه مجبور بودیم میخواستیم بریم مهمونی ترافیکی چیزی بوده با موتور رفتیم یا خرید داشتم بازار اونورام که همیشه خدا ترافیکه

باربی_سایت🎀

من کلا از اون روز که شوهرمو اون جوری دیدم شاید باور نشه از ساله پیش تا الان کلا ده یا پونزده بار بیش ...

بازار که فقط با موتور میشه رفت 

جلوی بازار سمت راست تو‌ پیاده رو ، اون مثلا پارکبانه رو‌ دیدی ؟ بغل اونی که بساط کفش و موز دونه ای داره 🤣🤣

اخی چه باحال🫠من حالا تابستون خواستم موتور بگیرم بیشتر ازتون راهنمایی میگیرم یه خانم موتور سوار بلخر ...

برای خانوما اسکوتری راحت تره 

الان بنلی یه موتور داره Panarea

زرد و آبی هم داره 

برای خانومایی که میخوان موتور سوار شن‌خوبه 

یه گاز و ترمزه

موتور دنده ای سخت تره .. باید عادت داشته باشی 

نههههع دقت نمیکنمممم خواهرررر اون لحظه فقط استرسسس

دیگه دم بازار که ترس نداره 

انقدر شلوغه ده هم نمیشه رفت ☹️

برای خانوما اسکوتری راحت تره الان بنلی یه موتور داره Panareaزرد و آبی هم داره برای خانومایی که میخوا ...

اسکوتری اصلا دوست ندارم🫠

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

دیگه دم بازار که ترس نداره انقدر شلوغه ده هم نمیشه رفت ☹️

عزیزممممم شلوغی بدتره دیگه همه تو هم تو هم میرن🤣

تازه هفته پیش با دختر عمه هام با مترو رفتیم دوتا موتوری کله به کله آروم خوردن به هم ولی جفتشون افتادن فحش میدادن همو 😂

باربی_سایت🎀

اسکوتری اصلا دوست ندارم🫠

دنده ای میخوای ؟؟

دنده ای سخته . مخصوصا الان تو تهران که قیامت موتور شده بهتره با اسکوتری جلو بری و بعد دنده ای بگیری