از مامانم یاد گرفتم ۲۰ سال پیش 🤦الان آموزشگاه آموزش موتورسواری زیاد شده سرچ کنی میاد فقط برعکس آقای ...
اخی چه باحال🫠
من حالا تابستون خواستم موتور بگیرم بیشتر ازتون راهنمایی میگیرم یه خانم موتور سوار بلخره پیدا کردم
لغو کاربری نزنید فقط😂😂
کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد
من کلا از اون روز که شوهرمو اون جوری دیدم شاید باور نشه از ساله پیش تا الان کلا ده یا پونزده بار بیشتر ترکش نشستم اونم دیگه مجبور بودیم میخواستیم بریم مهمونی ترافیکی چیزی بوده با موتور رفتیم یا خرید داشتم بازار اونورام که همیشه خدا ترافیکه
برای خانوما اسکوتری راحت تره الان بنلی یه موتور داره Panareaزرد و آبی هم داره برای خانومایی که میخوا ...
اسکوتری اصلا دوست ندارم🫠
کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد