2777
2789
عنوان

حقیقت داره تو تهران زنان پشت اسنپ موتوری میشینن

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 72 پست
عزیزممممم شلوغی بدتره دیگه همه تو هم تو هم میرن🤣تازه هفته پیش با دختر عمه هام با مترو رفتیم دوتا مو ...

دلم بازار خواست نصف شبی 😅😅😅

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

دنده ای میخوای ؟؟دنده ای سخته . مخصوصا الان تو تهران که قیامت موتور شده بهتره با اسکوتری جلو بری و ب ...

اره دنده ای 

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من عاشق بازارمممممم ولم کنی هروز میرم😂تازه هرچی لباس میخرم بازم انگار هیچی ندارمممم

منم 🤣🤣

منو ول کنی خوراکی میخرم همش 

جوراب 🤣

وسایل آشپزخونه 🤣

وسایل خیاطی 🤣

به به چقدر این بازار قشنگه خدا 😍😍😍

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

منم 🤣🤣منو ول کنی خوراکی میخرم همش جوراب 🤣وسایل آشپزخونه 🤣وسایل خیاطی 🤣به به چقدر این بازار قشنگ ...

من میدونی عاشق چیممممم بادوم زمینی روکش دارا به مغازه بعد دلگشا هست خیلی بادوماش خوشمزشت همش میخرم وقتی میرم اونجا

باربی_سایت🎀

اره من میرفتم سرکار ۱۲ شب کارم تموم میشد با اسنپ موتوری برمیکشتم 

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

من میدونی عاشق چیممممم بادوم زمینی روکش دارا به مغازه بعد دلگشا هست خیلی بادوماش خوشمزشت همش میخرم و ...

گردو و فندوق تازه

به عشق فندوق تازه میرم 

ما چقدر شکموییم 🤣🤣🤣