2777
2789
عنوان

حقیقت داره تو تهران زنان پشت اسنپ موتوری میشینن

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 72 پست
چرا ؟ترس ندارهما جمعه ها اگه همسرم شیفت و آنکال نباشه میریم رایداکیپ داریم سنگین سواریم .. بعضیا هم ...

پارسال تو فکر موتور خریدن برای من بودیم خیلی ذوق داشتمممم مثلا فکر کن قرار بود هفته آینده بریم برای خرید

بحساب فردا همسرم از سره کار که برمیگشت خونه ماشین زد بهش خداروووووشکر آسیب بدی ندید  فقط دستش شکست و اون یکی دستش کامل پوستش رفت که الان خداروشکر هیچ ردی از زخمش نیست فقط یکم اون دستش که شکسته بود درد درد میگیره بعضی وقتا

از اونجا دیگه میترسم حتی سوار موتور بشم چه برسه خودم بخوام برونم🫠

باربی_سایت🎀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بیخیال بابا چقدر متعصبانه به بعضی چیزا نگاه می‌کنین؟ 

مردم هزارتا درد و بدبختی و مشکل دارن دیگه چه فرقی داره با چی تردد کنن

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

پارسال تو فکر موتور خریدن برای من بودیم خیلی ذوق داشتمممم مثلا فکر کن قرار بود هفته آینده بریم برای ...

خدا رحم کرده بهتون واقعا 

ما هم یه بار زمین خوردیم بدجور 

فقط بگم شانس آوردیم زیر ماشینای دیگه نرفتیم 

موتور هم پروتکشناش باعث شد آسیب نبینه

بارون میومد . یه احمقی تو اتوبان بنزین ریخته بود . ما هم سر خوردیم 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

خدا رحم کرده بهتون واقعا ما هم یه بار زمین خوردیم بدجور فقط بگم شانس آوردیم زیر ماشینای دیگه نرفتیم ...

عاخ الهییییی به شماهم خیلی خدا رحم کرده به خیر گذروندید

این ماشین زده بود بهش پرت شده بود کلا 

بعد میگفت تنها کاری که تونستم بکنم این بود دستامو گرفتم جلو صورتم خداروشکر وگرنه صورتشم نابود شده بود

انشالله خدا همه موتور سوارامونو حفظ کنهههه واقعا خیلی گناه دارن(ازاین لحاظ که با موتور آسیب بیشتری میبینن)

باربی_سایت🎀