پرستشدل مدیر عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 20625 عنوان چرا بیداری | مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 59 پست من از حموم اومدم سرم یخ زده از یه طرفمم خوابم میاد عادت دارم موقع خوابیدن سرمو میکشم میخوابم ولی میترسم همینجوری گوشی به دست میچرخم تا بلکه یهویی خوابم ببره ای خدااا🥱😑 لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) 1404/09/09 | 02:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
negarah عضویت: 1404/02/14 تعداد پست: 1664 یه کاری نکنید پاشم برم تو اتاق افراسیاب افرااسیاب ناراحت میشه 😝
پرستشدل مدیر استارتر عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 20625 نمیدونم بطور عجیبی غم عجیبی دارم پی ام اسم نیستم اخه همینجوری بی دلیل؟ لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)
mmmmbb عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 8102 کارت خ زشته با من حرف نزنمنم تو اتاق تهمینه ام تو این وقت شب داخل تهمینه چکار داری نکنه رفتی غیبت رستم دختر چشم سفید خودش به رستم انداخت وگرنه رستم نرفته بود زن بگیره همونجا باش غیبت کن با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من صرفاً استارتر
پرستشدل مدیر استارتر عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 20625 افرااسیاب ناراحت میشه 😝 خخخ لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)
negarah عضویت: 1404/02/14 تعداد پست: 1664 تو این وقت شب داخل تهمینه چکار داری نکنه رفتی غیبت رستم دختر چشم سفید خودش به رستم انداخت وگرنه رستم ... نه غیبت تورو میکنیمهم پیش سهرابی هم رستم🤣😂🤣🤔 زدیم جاده خاکی
mmmmbb عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 8102 خخخ یه وقتی اگه اشتباهی گفتی خواستی جمعش کنی بگو عزیزم منظورم اتاق استراحت یکبار برای هفت جد ابادم بس بود خیلی خسته بودم بهش داخل چت گفتم حمید تاپیک هم زدم یادمه خدایا نمیشد جمع کرد داخل چت وای چه روزایی بود خداشکر الان شوهرم 😅 با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من صرفاً استارتر
پرستشدل مدیر استارتر عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 20625 افرااسیاب ناراحت میشه 😝 امشب تهمینه میاد به خوابمون گیسای تک تکمونو میکنه لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)
mmmmbb عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 8102 نه غیبت تورو میکنیمهم پیش سهرابی هم رستم🤣😂🤣🤔 زدیم جاده خاکی بهش بگو اگه زن بودی هدفت نبود که فقط از رستم بچه داشته باشی شوهرت گذاشت رفت بعد اگ مادر بودی سهراب درست تربیت میکرد میام براتاااااا با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من صرفاً استارتر
negarah عضویت: 1404/02/14 تعداد پست: 1664 بهش بگو اگه زن بودی هدفت نبود که فقط از رستم بچه داشته باشی شوهرت گذاشت رفت بعد اگ مادر بودی سهراب د ... بهش گفتم گفت فردا میام اتاق رست سراغت😰🤕
پرستشدل مدیر استارتر عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 20625 یکبار برای هفت جد ابادم بس بود خیلی خسته بودم بهش داخل چت گفتم حمید تاپیک هم زدم یادمه خدایا نمیشد ج ... خخخ لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)
mmmmbb عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 8102 بهش گفتم گفت فردا میام اتاق رست سراغت😰🤕 دهن لقی هم حدی داره زشته دختر جانخجالت بکش الان گیس گیس کشی بیمارستان تو جواب سوپروایزر میدی ها؟؟؟ با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من صرفاً استارتر
negarah عضویت: 1404/02/14 تعداد پست: 1664 دهن لقی هم حدی داره زشته دختر جانخجالت بکش الان گیس گیس کشی بیمارستان تو جواب سوپروایزر میدی ها؟؟؟ 🫣فرار بر قرار تزجیح بدهههه
20000sara عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 1439 اخه همینجوری بی دلیل؟ من بخاطره مشکلاتم هرشب نمیتونم بخوابم پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...
mmmmbb عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 8102 🫣فرار بر قرار تزجیح بدهههه نگاه کن منو از کار میخوایی بیکار کنی میگی فرارفقط خدا بهت رحم کرد وگرنه با رستم می اومدیم حساب تو می رسیدیم من کم کم باید برم خوشحال شدم از همکلامی با شما عزیزم شب روزتون خوش فعلا با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من صرفاً استارتر
20000sara عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 1439 ی زنیکه تایپیک زد تایپیک بغل بودیم احمق خانم بچه زاییده فقط بلدنیست بچه نگه داره بی لیاقت گرفته بچه روکتک زده فلفل ریخته دهنش الهی بمیره زنیکه بی لیاقت پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...