2777
2789
عنوان

چرا بیداری

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 59 پست
من الان دارم با شوهرم چت میکنم یهو دیدم نوشته رستم گفته یاخدااااا این چیه دیگه ترسیدم 😂 از ابهت اسم ...

😂😂باور  کن حتی نوشتن اسمشم سنگین و ترسناک

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 rest yes of coursedont worry im ok

یعنی اتاق رستم با چه عینکی دیدی دختر جان 😂

قحطی اتاق بود اونم اتاق رستم 

با حرفت نات اوکی شدم جانم 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

restاتاق استراحت گفتنرستم گفتن.. فکر کردم گفت اتاق رستم هستم😅😅بعد گفتن رست استراحتگفتمممم اها بلهه ...

خخخ

🌹🌹 از طرف رستم

آقاااا جان این شوخی کثیف تمومش کنید 

من سر اسم یکبار بد اذیت شدم 

تاپیک هم زدم البته اشتباه نکنم زمان دوستی ام با همسرم بود 

اشتباهی یک اسم دیگه صداش زدم اسم یکی از همکار ها 

حالا داخل چت بهش نگم رستم صلوات 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

دیگ اخرشبه و مخخخخ....😁چشم هم ک یاری نمیدهد

بله بله درسته 

الان من هر بار بیام داخل اتاق رِست حرف تو یادم میاد بالا نگیره تو رو 

والا انقدر درگیره نمیدونم کدومشو بگمدر‌گیر دانشگام که اصلا معلوم نیست تهش چی میشه میرم نمیرمدرگیر کن ...

من اگه جای تو بودم با این همه درگیری ذهنی پیش یه مشاور میرفتم

ااهان 

راستی یه مشاور انلاین هست تو تلگرام دو روز پیش یه تاپیک زدم راجب وسواسی یه کاربر اومد ایدیشو داد گف با یه هزینه ناچیز خیلییی کمکت میکنه منم رفتم تو پی ویش پیام دادم راجب مشکلم حرف زدم گف کمکت میکنم بعدم گف توان مالیت چقدر چقدر میکنی پرداخت کنی هزینشو خلاصه با یه هزینه ناچیز کلی حرف زد و کمکم کرد باور میکنی حس میکنم بهتر شدم یه کانال رضایت مندی ام داشت ک چقد رضایت داشتن ازکارش

بیا بیرونننن نرو تو اتاق رستم😠😡

باشه بابا میرم داخل اتاق سهراب 

خون تو کثیف نکن جانم 

آقاااا جان این شوخی کثیف تمومش کنید من سر اسم یکبار بد اذیت شدم تاپیک هم زدم البته اشتباه نکنم زمان ...

خخخ یه وقتی اگه اشتباهی گفتی خواستی جمعش کنی بگو عزیزم منظورم اتاق استراحت 

کارت خ زشته با من حرف نزنمنم تو اتاق تهمینه ام

یه کاری نکنید پاشم برم تو اتاق افراسیاب