2777
2789
عنوان

خانما شوهراتون بهتون محبت میکنن

468 بازدید | 38 پست

و چن وقت میگذره از ازدواجتون اخه میگن محبت کم میشه نمیدونم درسه یانع؟؟

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما با احتساب نامزدی ده ساله با همیم 

اوایل خیلی خوب نبودیم،الان خیلی خوبیم با هم،شوهرم محبت کلامی نداره ولی خب با کاراش میفهمم که دوستم داره

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

نه غلطه هر چی زمان میگذره بهتر شناخت بیشتر میشه خطاها کمتر 

۱۴ سال ازدواج کردم 

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

۸ ساله ازدواج کردیم محبت میکنه ولی نه در حد روزای اول ازدواج.. ولی بازم مهربونه و محبتشو میکنه.. یخر ...

ینی لفظی عملی اوکی

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔

محبت کم نمیشه دغدغه های جدید میاد مهم ترینش بدنیا اوردن بچه مثلا شوهرمن هنوزم محبت میکنه ولی نه به شدت قبلا چون فکر و ذکر هردومون شده دخترمون نه چیزای دیگ و مهم تر بعد یه مدت نظر منه البته به وجود هم عادت میکنین