2777
2789
عنوان

خانما شوهراتون بهتون محبت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 38 پست
میفهممت لنگه اشو دارم تو چی از اول چجوری باهاش رفتار کردی و میکنی ینی باهاش خوبی محبت داری

الان زیاد اهمیت نمیدم به قهراش ولی چندسال اول اذیت کننده تر بود.فقط بددهنیش واقعأ آزارم میده آدم سطح پایینیه از لحاظ شخصیتی

خدایا تنها تو می دانی برمن چه می گذرد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان زیاد اهمیت نمیدم به قهراش ولی چندسال اول اذیت کننده تر بود.فقط بددهنیش واقعأ آزارم میده آدم سطح ...

فقط ابن دو مشکل داره 

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
نه بازم هست شکاکه و.....

سلام عزیزم ببین دنیا رو سرم خراب شده دیشب داشت یه کلیپ نشونم میداد یهو دسش خورد دیدی از اکسپلور فیلمی عکسی چیزی میفرسی بمخاطبات اون لیست باز شد بعد یه پیجم تو اولین نفرای اون لیست بود ک دختر بود قشنگ خوندم پیجشو و پروفایلم دخترونه بود بعد گفتم این دختر کیه دیدی ادم وقتی یه سوتی میده خیلی اروم گف فیک بعددیگه حرفی نشد چن ثانیه گفتم چه فیکی اول گف مال خودمه فیلما کلیپارپ ذخیره میکنم بعد گف مال دوسشه ک پسره برا اون میفرسه گفتم چراباید پیجش دختر باشه عصبی شد بد و بیراه گف گفتم این عصبانیتت خودش مشکوک اخرم چنتا قسم خورد دو تا کشیده ام بهم زد گفتم باشه دیگه حرفی نزدم ولی خر ک نیسم اومد طرفم محبت کرد صبم کلی محبت کرد کسی ک از این کارا نمیکرد 

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
سلام عزیزم ببین دنیا رو سرم خراب شده دیشب داشت یه کلیپ نشونم میداد یهو دسش خورد دیدی از اکسپلور فیلم ...

چی بگم خواهر .خدا همه مردها رو به راه راست هدایت کنه

خدایا تنها تو می دانی برمن چه می گذرد