2777
2789
عنوان

ادم زود رنجی هستید

80 بازدید | 9 پست

خودم که  خیلی . بهم چیزی هم بگن خودخوری میکنم لال میشم تا مدت ها فکرم درگیر میشه واقعا چرا جوابشونمیدم تا اونجا تموم بشه طرف هم بفهمه ناراحت شدم .بعدا ازطرف کینه میگیرم 

من جوابشو میدم ولی بازم ناراحت میشم سریع

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی کم پیش میاد کسی رو با حرف یا رفتاری ناراحت کنم.اما خدانکنه حرفی بزنم بعد میشینم خودم گریه میکنم دلم برای طرفم میشکنه چرا این حرفوگفتم....مثل امشب.

بعد هم یا پیامی یا حضوری از دل طرف باید دربیارم وگرنه شب راحت نمی خوابم.عذاب وجدان میکشه منو

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱

من خیلی کم پیش میاد کسی رو با حرف یا رفتاری ناراحت کنم.اما خدانکنه حرفی بزنم بعد میشینم خودم گریه می ...

خداروشکر که عذاب وجدان داری

ینفر هست دلمو میشکنه هربار منو میبینه تیکه بارم میکنه

باور میکنی ازش میترسم برای دیدنش 

باهم صمیمی بودیم وقتی دختر بودم وقتی ازدواج کردم عوض شد 

خداروشکر که عذاب وجدان داریینفر هست دلمو میشکنه هربار منو میبینه تیکه بارم میکنهباور میکنی ازش میترس ...

اگه از دل طرف درنیارم نمیتونم شب راحت بخوابم.

حتما حتی اگ روم نشه حضوری،پیامکی یا نامه باید از دل طرفم دربیارم🥺❤️🙏

خدا دل شکسته تو ترمیم کنه عزیز.

نه تیکه طعنه نه.دل آدم هامثل شیشه ست  بعضیا حساس ترن زودتر ناراحت میشن دلاشون سریعتر میشکنه.

ازطرفی کسی هم ناراحتم کنه کینه ای نیستم..

دلم یکم گوگولی مگولیه🥰😅نازنازیه..

میگن اینطوری یکم بده..روحیه م حساسه

خداروشکر که عذاب وجدان داریینفر هست دلمو میشکنه هربار منو میبینه تیکه بارم میکنهباور میکنی ازش میترس ...

مثلا امشب یه رفتار اشتباهی ازم سر زده.

باورتون نمیشه همین الان بااینکه یک ساعت گذشته و من تو رخت خوابم از چشام داره اشک میره و بغض دارم.

کاش یکم قوی تر شم....🥲

اگه از دل طرف درنیارم نمیتونم شب راحت بخوابم. حتما حتی اگ روم نشه حضوری،پیامکی یا نامه باید از دل ط ...

والله منم شاید تقصیر من باشه طرف دلش شکسته که تیکه بارم میکنه یاچی نمیدونم 

اخه خواهر غیبت میکرد سخن چینی میکرد عیب باز میکرد بااین طور ادم رابطه داشتن صلاحه ؟ تا بخام چیزی بگم دعوا راه میندازه اما خودش ۱۰۰ بار دل میشکنه 

والله منم شاید تقصیر من باشه طرف دلش شکسته که تیکه بارم میکنه یاچی نمیدونم اخه خواهر غیبت میکرد سخن ...

نه خواهری..کلی گفتم عزیز،چی بگم‌..اگه کسی خیلی اذیت میکنه.شاید بهتر باشه گاهی فاصله رو حفظ کرد.ازطرفی دنیا دوروزه و کسی از فرداش خبر نداره،چیزی جز محبت و دل پاک و خوبی نمیمونه.نمیشه کامل قطع ارتباط کرد اون هم بخاطر اشتباهاتی که در کار اکثر مردم هست حتی گاهی خودمون.

اما بابت بعضی رفتارها که خط قرمزه و خیلی دل میشکنه بله میشه حد و مرز گذاشت و فاصله رو حفظ کرد.

ملاقات‌رو به تعادل رسوند.

گاهی نشنیده ندیده گرفت.

همه مثل هم نیستن خواهرجان.

بعضیا تو دلشون‌چیزی نیست بلد نیستن حرف بزنن.

بعضی ها ازقصد اذیت میکنن که این گروه دوم باید مرز گذاشت و خودمون از روح و روانمون مراقبت کنیم.

البته به شما  جسارتی نکردما❤️😘