2777
2789

بله متاسفانه به تازگی 

سرطان مغز استخوان داشت روحیش خوب بود بچه هاش خیلی هواشو داشتند و به دکتر و داروش میرسیدن روحیه شونم خوب بود همیشه مسافرت و مهمانی 

۷ سال با سرطان زندگی کرد 

وای خدا قسمت بوده بعضی موقع ها مصلحت تو مریضیه

وای وای یادم ننداز نمی‌دونم چه حکمتیه آخه بی مادر بزرگ شد با هزارتا سختی و بدبختی تازه اذدواج کرده بود که اینجوری شد حیف بود خیلی حیف با اینکه فامیل دور بودیم ولی هربار یادش میفتم چشمام اشکی میشه 😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای وای یادم ننداز نمی‌دونم چه حکمتیه آخه بی مادر بزرگ شد با هزارتا سختی و بدبختی تازه اذدواج کرده ب ...

اونا باید به حال ما گریه کنن جای بهتریه عزیزم ناراحت نباش

اونا باید به حال ما گریه کنن جای بهتریه عزیزم ناراحت نباش

صد درصد اون جاش واقعا بهشته چون شناخت خوبی ازش دارم اصلا خیلی خوب بود خیلی زیاد با هر کی مثل خودش رفتار میکرد زندگی رو جدی نمی‌گرفت خاکی خاکی بود همه هم از زن تا مرد تا پیر و جوان و بچه دوسش داشتن انقدررررررررر روحیش خوب بود انقدر خوب بود همیشه خدا یه مسخره بازی و شوخ طبعی داشت تو جمعا سعی می‌کرد حال همه رو خوب کنه اما این مریضی لعنتی آخر اخرا داغونش کرد 😓

داداشم تاپیکش هست

دوسال درمان شد و خیلی اذیت شد تا اینکه آروم گرفت 💔

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند