2777
2789

من خاهر شوهرم خوش خیم بود روده بود فکر کنم 

یکسال عذاب کشیده الانم بشدت افسرده هس و حال روحبشم خوب نیس وضعیتش خدا رو شکر بهتره 

خدا شفا بده همه مریضا رو واقعا هم خودشون تو عذابن عزیزانشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو نفر داشتن  رحمشون و سینه.هردو الان چندین ساله دارن زندگی میکنن و فوت نشدن.

یکی عمه ام که سینه اش مسکل داشت همه میگفتن میره چون وصعش خوب نبود شوهرش چقدر گریه و زاری میکرد بعد اون خوب سد سوهرش تصادف کرد و فوت سد.واقعا ادم از فرداش خبر نداره

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

آره

خیلی زیادم بودن

به جز یکی دو نفر بقیه فوت کردن

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

دختر عموم سرطان سینه ۱۰ سال بود بهتر شده بود دوباره عود کرد ۱۲ سال پیش و فوت شد دوستم سرطان سینه بلو ...

پدر بزرگم از سرطان معده فوت کرد و الان تمام خانواده پدریم معدشون ضعیفه منم افتضاحه معدم 

هر 6 ماه با سن کمم چک میکنم اندوسکوپی و سی تی

بله 

خدابیامرز انقدر آدم خوبی بود اصلا یه چیزی میگم دور از قابل تصور واقعا نمونه بارز یه آدم متشخص و انسان دوست بود 

ارثی بود متاسفانه مادر و داییشون هم با اون مریضی فوت شدن 

تقریبا مدام دل درد و شکم درد می‌گرفت اما دکترا تشخیص نمی‌دادم می‌گفت معدم درد می‌کنه دولا میموند از درد بلاخره بعد چندسال درد پی در پی دکترا تشخیص دادن و رفت عمل کرد تقریبا پنج سال بعد فوت شد 😓