2777
2789
عنوان

مامانا تو رو خدا راهنماییم کنین

34 بازدید | 9 پست

شب سومه واکسن لومه..اما هنوزم تب می‌کنه و امروز بشدت می‌خوابه و بی حالم هست .. این طبیعیه بنظرتون یا نه ممکنه سرما خورده باشه..چیکار کنم

خدایا دوستت دارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچهای منم همینطور بودن

از روز چهارم کم کم تب قطع میشه...

بی حالی بی اشتهایی...خواب الودگی...روزهای اول هم بیقراری و گریه و قرمز شدن جای واکسن

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
بچهای منم همینطور بودناز روز چهارم کم کم تب قطع میشه...بی حالی بی اشتهایی...خواب الودگی...روزهای اول ...

واقعا..دارم دیوونه میشم این بچه از روز اول بدنیا اومد همش مریض بود من دیگه حال مریض شدنشو ندارم کم آوردم به معنای واقعی

خدایا دوستت دارم
کمپرس سرد و گرم انجام دادی؟مرتب استا دادی؟شیر میخوره خوب؟ خوردن شیر خیلی کمک میکنه در کاهش تب

سرد آره ..گرم رو دیروز نذاشتم چون تب داشت امروز شروع کردم دیگه ..شیر هم کم میخوره ولی میخوره

خدایا دوستت دارم
معمولا میگن یک الی دو روز تب داره بنطرم ببرش دکتر خدا نکرده سرما نخورده باشهکسی اطرافتون مریض نبوده ...

مریض که همون مریض بودیم خودش هم مریض بود خوب شدیم الان 

خدایا دوستت دارم