2777
2789
عنوان

مذهبیامیاید

94 بازدید | 15 پست

بچه‌ها من یه مدت خیلی به خدا نزدیک شده بودم و یه عشقی در من شکل گرفته بود و واقعاً حس خوبی داشتم و نمی‌دونم اون موقع برای اهل بیت خیلی گریه می‌کردم الان اصلاً هیچ کدوم اینا نیست حتی فاطمیه‌ام هیچ حسی نداشتم دلم نمی‌خواد واقعاً زندگی برام بی‌معنی میشه موقع‌ها به خاطر درسم چون کنکوری بودم خیلی استرس داشتم همش پیش خدا پناه می‌بردم پیش امام زمان حرف می‌زدم هر شب با خدا حرف می‌زدم بعد یهو می‌دیدم صبح شده اصلاً نمی‌فهمیدم که چه جوری حتی خوابم برده و خیلی حس خوبی داشتم همه چیز از بین رفته دلم نمی‌خواد اینطوری باشه ولی حتی اون توفیقی هم که قبلاً خدا بهم داده بود باهاش حرف می‌زدم اونم خدا ازم گرفته الان نمی‌تونم نماز بخونم و اینا ولی حتی قبلاً دلم به نماز استغفار و نماز شبم می‌رفت الان حتی اونم نمی‌تونم و یه جورایی انگار برام زوری

الان پشت کنکوریم واقعاً نیاز دارم یه خدا پیشم باشه و باهام باشه ورزش کمک بخوام ولی اصلاً حتی نمی‌تونم باهاش حرف بزنم صمیمانه یا نمازهام اصلاً هیچ حسی نداره توش نمی‌دونم چیکار کنم

من از خدا جدا شدم فکر کردم خدا الکیه ده ۸۰ ام به حرف دوستام رفتم واقعا بی خدا خیلی بده همیشه با خدا ...

امیدورم 

منم مذهبی نبودم 

واقعا انقدر فشار اومد توزندگی بهم و خسته شده بودم 

یهو دیدم دارم نماز میخونم و ...

ولی باز الان بعد از مرداد ماه تقریبا...هی سست تر و سست تر...

هعی خدایا اخه من چکارکردم 

واقعیت گماه هم کردم...

مثلا من رفتم لیزر و از اهمال کاری سرچ نکرده بودم حکمشو که حرامه 

بعد لیزر رفتم دیدم برای بخش بیکینی حرامه..

خلاصه اینجور گناه های حرام رو کردم که خاک  بر سرم واقعا سبب دوری شد ...واقعا دلم تنگ شده کاش خدا بهم باز توفیق بده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فردا ظهر یادآوری کن نکاتی عرض کنم

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

منم یه مدت اونطوری بودم و یه مدتم به مرز کفر و بی ایمانی رسیدم الان یکم بهتر شدم ولی اونجوری که قبلا بودم نشد🥲

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

منم یه مدت اونطوری بودم و یه مدتم به مرز کفر و بی ایمانی رسیدم الان یکم بهتر شدم ولی اونجوری که قبلا ...

هعی بابا 

دعامیکنم برات ان شاءلله اونجوری بشی به محمد و آل محمد خدا هم شما رو به محفلش راه بده هم منو رو الهی آمین

امیدورم منم مذهبی نبودم واقعا انقدر فشار اومد توزندگی بهم و خسته شده بودم یهو دیدم دارم نماز میخونم ...

همیشه برای برگشتن فرصت هست

گاهی تن عادت میکنه به سرکشی و راحت طلبی و همراهی نمیکنه بالطبع دل رو هم غبار ُیگیره

یا مسائل و مشکلات زندگی ممکنه بهانه وسوسه شیطان بشن برای دور شدن از خدا

مواردی مثل خوندن زیارت عاشورا و سوره یس دل رو نرم و نورانی میکنه ، کشش ایجاد میکنن در شخص به سمت معنویات 

از خدا کمک بگیر و امروز فردا نکن یا ناامید نباش

و روتین گذشته تو دوباره شروع کن 

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

هعی بابا دعامیکنم برات ان شاءلله اونجوری بشی به محمد و آل محمد خدا هم شما رو به محفلش راه بده هم منو ...

امیدوارم، تنها پناهم خداست🥺🙂

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

سلام و احترام گفتید یاداوری کنم

سلام خواهش میکنم  

شما از گناهان گذشته توبه کنید 

اگر حقی آمده به گردنتون اون حقوق رو ادا کنید 

مثلا نماز قضا حق الله است باید ادا شود 

قدم بعدی شما نماز رو با آداب بخونید 

مثلا سجاده مخصوص داشته باشید لباس معطر مخصوص 

و جای خاصی که فقط اونجا نماز بخونید مرتب و تمیز 

اذان اقامه بگید قبل نماز 

به معنی اذکار نماز توجه کنید 

اینجوری حضور قلب در نماز پیدا می‌کنید 

از دیگر واجبات غافل نشید 

و از همه محرمات دوری کنید

بازم سوالی بود بپرسید 

چون نکات زیاده 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

سلام خواهش میکنم شما از گناهان گذشته توبه کنید اگر حقی آمده به گردنتون اون حقوق رو ادا کنید مثلا نم ...

خیلی ممنون چشم

برای نماز قضا نمیشه پولی پرداخت کرد من ۸سال نماز قضادارم فکرمیکنم بهشون استرس میگیرم...

ببخشید ی سوال دیگه.اگر یکی کلا ندونه یک عملی حرامه.وبه این گناه عادت داشته باشه از بچگیش تا دوره نوجوونیش

بنظرتون لازمه دکتر بره مشکلی باهاش بوده؟

و اینکه من قصد ازدواج ندارم...ولی شرایط سختیه یعنی درعین حال که ارامش ندارم، درعین حال قصدی برای ازدواج ندارم چجوری میتونم کنترل کنم.پشت کنکوریم ورزشم میکنم..نماز هامم میخونم..ولی...هیچی به هیچی خیلی به گناه نزدیک میشم با همین فکر

خیلی ممنون چشمبرای نماز قضا نمیشه پولی پرداخت کرد من ۸سال نماز قضادارم فکرمیکنم بهشون استرس میگیرم.. ...

نه با پول نمیشه نماز قضا خرید 

شما هر نمازی که میخونید یک نماز قضا هم به بخونید 

بعد ۸ سال دیگه هیچ نمازی گردن شما نیست 

پس استرس ۸ سال نداشته باشید 

براي گناهان گذشته توبه کنید 

و سعی کنید نزدیک گناه نشید 

یعنی مثلا دوستی که شما رو به گناه نزدیک میکنه ازس دوری کنید 

لباسی که شما رو نزدیک گناه میکنه بندازید دور 

موسیقی که شما رو نزدیک گناه میکنه گوش نکنید مثلا پاکش کنید از گوشی 

هر چیزی که فکر میکنید با اون نزدیک گناه میشید حذفش کنید 

قدم بعدی دعای روز دوشنبه رو با دقت بخونید 

صبح ها دست راست روی قلب بذارید و ۷۰ بار یا فتاح بگید 

ذکر لاحول و لاقوه الا بالله علی عظیم زیاد بگید 

روزه مستحبی زیاد بگیرید یا اینکه قضای روزه بجا بیارید 

الن وقت خوبیه روز ها کوتاهه 

موی سر بلند بذارید 

نظافت شخصی رعایت کنید