2777
2789
عنوان

داداشم جدا شده رابطشون خیلی قشنگ بود

| مشاهده متن کامل بحث + 8555 بازدید | 128 پست
اینجوری نگوشما که بین این دونفر نبودین

کثافت کاری و زشت کاری هیچ توجیهی نداره، ی جوری برادرت و اون دختر رو از عامه مردم جدا کرده ای ک انگار خدا فقط برای این دوتا همه چیزو حلال کرده بوده ، تعصب بیجا نداشته باش روی هییییچ کسی.

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

اکر براش سخت بود چرا ۶ سال باهم بودن؟مگه شرایط زندگی رو نمیدونستن؟

چرا میدونستن از دوران دانشجویی باهم دوست شدن بعد محل طرحشون هم نزدیک به هم افتاد 

خبر داشت از زندگیمون

حتی داداشم خونشون هم میرفت با خانوادش هم ارتباط داشت 

خیلی همو دوست داشتن 

ولی خب اختلاف طبقاتی و فرهنگی زیادی داشتیم نمیشد کلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما از کجا میدونی قراره خودشو باکره جا بزنه؟

خودشو باکره جا بزنه یا نزنه تفاوتی در اصل داستان نداره.

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

اینجوری نگوشما که بین این دونفر نبودین

بهتره یه پادر میونی بکنی رابطشون به ازدواج ختم شه وداداشت پا پس نکش چون اگر داداشت ازدواج کنه دختر مردمم بدبخت می کنه تمام فکر وحواسش پیش این دخترس  وهمچنین اگر اون خانم ازدواج کنه ،اینجور رابطه ها گناه اگر به ازدواج ختم نشه تا سال ها اون عشق واحساس وجودداره ویه ادم بی گناه باید تاوانشو پس بده

شما هم لطفا کسیو قضاوت نکن از دور

قضاوت نکردم فقط حقیقت رو گفتم، و شنیدن حقیقت درد داره ✅🙏🏻

چرا میدونستن از دوران دانشجویی باهم دوست شدن بعد محل طرحشون هم نزدیک به هم افتاد خبر داشت از زندگیمو ...

ببخشیذ اینو میگم ولی بهانه  هست 

خب داشته باشن اختلاف طبقاتی 

حتما این مدت مگه با اختلاف طبقاتی چطور کنار نیومدن؟ 

۶ سال باهم بودن حتما با اختلاف طبقاتی کنار امدن 

دختره اکر نمیخاست یا اختلاف طبقاتی براش سخت بود همون اول ۶ سال دوست نمیشدن  

حداقل تلاشتو میکردن شاید خانواده دختره راضی میشدن 

اگر هم راضی نمیشدن ان موقع  باز ی چیزی

لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی

بهتره یه پادر میونی بکنی رابطشون به ازدواج ختم شه وداداشت پا پس نکش چون اگر داداشت ازدواج کنه دختر م ...

خیلیییییی همو دوست داشتن اختلاف بینشون بودا دعوا میکردنا ولی اینقد همو دوست داشتن که زود باهم کنار میومدن 

بار ها به داداشم گفتم میگفت چحوری برم جلو چیکار کنم تو که شرایطمو میدونی و میبینی چجوری برم دم درشون برا دختر 

اواخر یه تلاش هایی کرد بابای دختره روی خوش نشون نداد 

خیلیییییی همو دوست داشتن اختلاف بینشون بودا دعوا میکردنا ولی اینقد همو دوست داشتن که زود باهم کنار م ...

برای پنهونی باهم رابطه داشتن خییییییییییلی همو دوست داشتن ، ن برای ازدواج و زندگی کردن کنار هم.

این دو تا خیییییییییییییییییلی باهم فرق داره!