2777
2789
عنوان

تاثیر مصرف آسنترا

158 بازدید | 26 پست

خانمها من الان ۴روزه آسنترا میخورم دو روز ۲۵ و الان دو روره ۵۰.دیشب که تپش قلب شدید داشتم گرگرفتگی بدن .امروز هم از صبح پا شدم مدام استرس و دلشوزه خیلی زیاد .به نظرتون کی تاثیر کامل میذاره؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی خوبه بخور حتما از عوارض یکی دو هفته اولش نترس تحملش کن. برای من دو هفته طول کشید که عادت کردم به خوردنشسردردهای خیلی شدیدی می گرفتم بالای کله ام که قابل تحمل نبود بعد دو هفته عادت کردم. خیلی قرص خوبیه بعد از یک ماه تا یک ماه و نیم اثرش کم کم مشخص میشه و اضطراب و گفتگوی ذهنی و خشمت رو خیلی کم میکنه چاق کننده اصلا نیست تازه اشتها رو هم کمی کم میکنه. فقط برای اینکه اینها رو بگم وارد حسابم شدم. برای من معجزه کرد از حالی که فکر خودکشی بودم برم گردوند بعد از نهفت ماه هم  به مرور کمش کردم الان دو سال میگذره دیگه به اون حال بد برنگشتم.

[QUOTE=402656197]کاش فعلا با۲۵شروع میکردی اولش اینطوریه بعد ۲یا۳هفته تاثیر میزاره حالا من خوردم اضطرابم بهتر شده همین ...[/QUOTEدیگه ۵۰ رو شروع کردم نمیتونم کمترش کنم .من یکسال پیش حدود ۹ ماه مصرف کردم بعد این که خوب شدم قطع کردم دوباره علایمم برگشت و شروعش کردم .اون دفعه روزهای اولش به مرحله مرگ‌رسیدم تا سازگار بشه با بدنم .همیشه از شروع دوباره اش میترسیدم که لامصب بلاش دوباره بر سرم اومد .

خیلی خوبه بخور حتما از عوارض یکی دو هفته اولش نترس تحملش کن. برای من دو هفته طول کشید که عادت کردم ب ...

مممنونم عزیزم من یکسال پیش خوردم ولی دوباره علائمم برگشته لعنتی .میترسم تا آخر عمر مجبور شم داروی اعصاب مصرف کنم 

[QUOTE=402656197]کاش فعلا با۲۵شروع میکردی اولش اینطوریه بعد ۲یا۳هفته تاثیر میزاره حالا من خوردم اضطر ...

وای من تازه سه هفتست یک روز درمیون میخورم خواب ندارم اصلاااا نه شب نه روز نمیدونم چیکار کنم نوبت گرفتم پیش دکتر اعصاب وروان شاید عوضش کرد اصلا خوابم نمیره نمیدونم چطوری زندم 

اسورس و اضطراب و وسواس فکری

منم حال روحیم بده نشخوار فکری و درگیری ذهنی زیاد دارم این قرص واقعا خوب بود من از خوردن قرص اعصاب وحشت دارم ،ی وقتی قرص خواب می خورم به خاطر خوابم روز بعد افسردگی بیشتری دارم