2777
2789
عنوان

تاثیر مصرف آسنترا

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 26 پست
منم حال روحیم بده نشخوار فکری و درگیری ذهنی زیاد دارم این قرص واقعا خوب بود من از خوردن قرص اعصاب وح ...

ینی شماهم آسنترا میخوردین بی خواب بودین؟ قرص خواب خوردین بدتر شد اضطرابتون؟الان اوکی شدین؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای من تازه سه هفتست یک روز درمیون میخورم خواب ندارم اصلاااا نه شب نه روز نمیدونم چیکار کنم نوبت گرف ...

حتما ادامه اش بده ولش نکن منم دوروزه خوابم نمی‌بره دیروز با آلپروزلام‌خوابیدم من حدود ۹ ماه پیش مصرف کردم حالم عالی شده بود عالی .بعد دیگه دیدم خوبم قطع کردم .واقعا داروی خوبیه .اون بی خوابی و استرس و بقیه مال اوایلشه تا بدن عادت کنه .الان من از صبح استرس و اظطراب شدید و مدام دارم قطع نمیشه .سوزش بدن .بی خوابی ولی باید بهخورم تا بدنم عادت کنه .خیلی سخته ولی چاره ای نیست 

حتما ادامه اش بده ولش نکن منم دوروزه خوابم نمی‌بره دیروز با آلپروزلام‌خوابیدم من حدود ۹ ماه پیش مصرف ...

آخه ۱۰روزه نه شب نه روز نمیخوابم مگه میشهههه

قرص خواب بگیرم بخورم منم؟

میترسم بی خوابیم مادام العمر بشه

ینی شماهم آسنترا میخوردین بی خواب بودین؟ قرص خواب خوردین بدتر شد اضطرابتون؟الان اوکی شدین؟

نه من تا به حال دکتر نرفتم سر خود گاهی به خاطر خواب ، قرص خواب می خورم ، مثل کلو نازپام ۲ درصد ، یا لورازپام ۲ گرم ،اونم نه همیشه هفته ایی یکبار فقط می خورم که بخوابم 

آخه ۱۰روزه نه شب نه روز نمیخوابم مگه میشههههقرص خواب بگیرم بخورم منم؟میترسم بی خوابیم مادام العمر بش ...

نه درست میشی .خیالت راحت اون بی خوابی مال افسردگی و اضطراب. اضطراب خوب بشه خوابتم درست میشه ‌.آره بگیر من الپروزلام نیم میخورم 

نه درست میشی .خیالت راحت اون بی خوابی مال افسردگی و اضطراب. اضطراب خوب بشه خوابتم درست میشه ‌.آره بگ ...

مامانم قرص اعصاب میخوره چندین ساله میگه تروخدا قرص خواب نخور وابستگی میاره

همسرمم که کلا میگه هیچ قرصی نخور

ولی جز کسایی که حملات اضطرابی دارن یابی خوابی های شبانه دارن دردشونو نمیفهمه من موندم چیکار کنم برم دکتر دارومو عوض کنه یا قرص خواب بخرم بخورم چون دیشب بخاطر بی خوابی یه هوپنیک شدم

حتما ادامه اش بده ولش نکن منم دوروزه خوابم نمی‌بره دیروز با آلپروزلام‌خوابیدم من حدود ۹ ماه پیش مصرف ...

با پزشکتان مشورت کن من درکت می کنم وقتی میگی از اضطراب حالت نیمه درازکش داری یعنی چی. بعضی وقتها از حتی یکسال روان‌درمانی هم کاری بر نمیاد. با پزشکت مشورت کن شاید نباید  قطع می کردی  و ادامه میدادی. برات دعا می کنم حالت خوب و خوش بشه.

مامانم قرص اعصاب میخوره چندین ساله میگه تروخدا قرص خواب نخور وابستگی میارههمسرمم که کلا میگه هیچ قرص ...

ادمیزاد بدون علت دنبال قرص اعصاب نمیره شوهرمنم میگفت قرص اعصاب نخور چند وقت پیش که افسردگی شدید گرفتم و حالم بد شد خودش من و دکتر برد الانم خودش تشویق میکنه کهدقرصهات و بخور. به نظرم اگه داروت بهت سازگاره چراباید عوض کنی  . والا من مواقعی که اضطراب شدید دلرم و خوابم نمیبره نصف قرص الپروزلام میخورم و میخوابم. من دفعه قبل هم سه ماه الپروزلام خوردم و بعد قطع کردم هیچ مشکلی هم نداشتم

با پزشکتان مشورت کن من درکت می کنم وقتی میگی از اضطراب حالت نیمه درازکش داری یعنی چی. بعضی وقتها از ...

مرسی عزیزم. بیماری روحی خیلی بده هیچ کس درک نمیکنه. مرسی از دعای قشنگت. همچنین شما عزیزم