2777
2789

خیلی فشار روشه کلی وام و قسط و اینا داره

خیلی دیر به دیر همو میبینیم 

بنظرتون من خیلیییی زیاد توقعم بیارم پایین که بتونیم بریم خونه خودمون خوبه ؟

یعنی منظورم اینه هیچ خریدی جز ملزومات نداشته باشم لباس عروسم خیلی ارزون باشه عروسی رو فقط ما دو تا خانواده هامون باشن ؟ تالار اجازه نکنیم خونه باشه عروسی 

احساس میکنم اینجوری خیلی زیاد ارزشم میارم پایین

هیچکس اینطوری عروس نمیشه بدون هیچی 

ولی آخه شرایط الان هم خیلی بهمون فشار میاره

نمی‌دونم این کار درستیه اگه بکنم یا نه 

لعنتی عوض شو 

من اینکارو کردم 

اولین نفر مادرشوهرم کوبید تو روم 

دوم نفر شوهرم خودش

یبار تو زندگیت عروس میشی

از رنج هایی که برده ام ناراحت نیستم،همین رنج ها بود که راه نجات را به من اموخت،همین رنجها بود که راه درست زیستن را به من هدیه داد،رنج هایم را بوسه میزنم و در صندوق گنجهایم میگذارم،گذر زمان جواهرشان میکند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن اینکارو نکن 

حتی شده خودت سر کار بری توقعاتت رو از حد طبیعی پایین تر نیار ...نمیگم پر توقعی کنی ها ولی یک چیز طبیعی رو بخواه 

فردا هیچکس بابت هیچ لطف تو قدردان نیست 

مطمئنم زود زود بغلت میگیرم فرزندم🥹♥️🌱♥️

یه نفر نوشته بود

یه روز مادرشوهرم دعوتم کرد تو دوران نامزدیم با نامزدم رفتم خونشون

هیچی درست نکرده بود اما

یه کم کوکو سیب زمینی

برای اینکه نامزدم خجالت نکشته با روی خوش و کلی اشتها نشستم سر سفره و خوردم

چند وقت بعدش که رفتیم خرید عروسی دست گزاشتم رو لباس گرون

مادرشوهرم گفت

تو همونی هستی که یه کوکو سیب زمینی رو مثل ندید بدیدا میخوردی حالا چه ادعایی داری

از رنج هایی که برده ام ناراحت نیستم،همین رنج ها بود که راه نجات را به من اموخت،همین رنجها بود که راه درست زیستن را به من هدیه داد،رنج هایم را بوسه میزنم و در صندوق گنجهایم میگذارم،گذر زمان جواهرشان میکند

یه نفر نوشته بودیه روز مادرشوهرم دعوتم کرد تو دوران نامزدیم با نامزدم رفتم خونشونهیچی درست نکرده بود ...

همونجا باید همه چیز رو تموم میکرد

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
راز موفقیتتو بگو من که هرچی به شوهرم میگم میگه از خانوادم توقع نداشته باش

به منم میگفت جرش دادم خیلی پروعن واقعا که کمک نمیکنن خانواده های جدید اینجوری شدن

تو هم کوتاه نیا

تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون 

به منم میگفت جرش دادم خیلی پروعن واقعا که کمک نمیکنن خانواده های جدید اینجوری شدنتو هم کوتاه نیا

خانواده شوهر من حتی چندتا تیکه جهازم که رسمشونه داماد بگیرن به زرنگی انداختن گردن بابای من

لباس عروس مناسب بگیر

عروسی تو خونه بزرگ با فامیل درجه یک و دو بگیرید و شامل مناسب

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)