2777
2789
عنوان

دلم خیلی میسوزه برای همسرم 🫠شرایط مالیش نداره عروسی بگیریم 🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 52 پست

بنظرم اصلا خودت این پیشنهاد رو مطرح نکن،  اگر اون گفت و خواهش کرد روش فک کن،  بازم خیلی دست پایین نگیر

من چندسال پیش لباس عروسی که پسندیدم خیلی گرون بود و مال یه استان دیگه بود و خب کرایش چون چندروز میشد تا پس ببریم زیاد میشد... خخخ بعد تو شهر خودمون شوهرم گرونترزن لباسو برام گرفت

با اینکه اون تلاش خودشو کرد اما من همش میگمچی میشد خودم هزینه اضافیشو میدادم تا به دلم بود لباسم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین تو این دوره و زمونه با این همه بدبختی و گرونی حرفای اینستایی رو ول کن میخوای عروسی بگیری بدی مردم بخورن پول موزیک وشام و هزار چیز دیگه مردم بیان یه تومن کادو بدن که پول تالارت هم در نمیاد بعد تا سالها بجای اینکه مدل ماشینتون عوض کنی بدی قرض عروسی بخدا چند وقت پیش یکی اومد همینجا گفت عروسی بگیرم یا برم مسافرت همه گفتن یه عروسی کوچولو بگیر من خودم همین پیشنهاد تورو بهش دادم  

دختر خوب اونچیزی که فکر میکنید تو شرایط تو خوبه همونو انجام بده بخدا تو اوایل ازدواجم شرایطی داشتم هیچکی خبر نداشت خواهران بهم حرف یاد میدادنداین چه لباسیه این چه خونه آیه ولی من اهمیت ندادم پشت شوهرم موندم الان اوضام از همشون بهتره مادرشوهر هم که حرف بزنه بگو لیاقت تو بود بنظرم یه عروسی خودمونی تو خونه بگیر ساده ولی لباس بپوش آرایشگاه برم عکس و فیلم هم بگیر بچسب به زندگیت

یه جشن کوچیک خانوادگی بگیرین لازم نیست زیاد باشه توام یه  لباس عروس ساده ولی شیک بپوش ارایشگاه برو 

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

اولا که دلت نسوزه چندسال دیگه به حرفم میرسی

بعدم فقط یکباره که میتونی عروسی بگیری اگه نگیری دیگه نمیتونی برگردی به این دوران

عروسی رو بگیر تا جایی که می‌تونید هم خرج کنید نه آنچنان زیاده روی کنید و پول بیهوده خرج کنید و نه اینکه یه شام خانوادگی بدی و یه لباس ارزون بپوشی...

یه تالار قیمت مناسب یه مدل شام دو نوع میوه لباسم که اجاره میکنی. برای تشریفات ولی زیاد خرج نکن

منم دودل بودم همش میخواستم عروسی نگیرم تو تاپیکامم هست اما الان خداروشکر میکنم که گرفتم عروسی رو وگرنه یه عمر ناراحتیش برام میموند. گذشته ازینا اگه عروسی نمیگرفتم خیلی زیاد خودمو و بعد شوهرمو پیش همه بی ارزش می‌کردم

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

اصلا کوتاه نیا شده یه مراسم کوچیک بگیر ولی از حقت نگذر وقتی نمیتونن زن نیگرن

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂                                            

اگه به عقب برگردم واقعا همین کارو میکنم و الان توی خونه خودم بودم...... ن اواره ببین عزیز عاقلانه تصمیم بگیر باور کن باور کن چند تا عکس کافیه از یادگاری عروسی هفت ساله عروسی کردم فقط سال اول فیلممو دیدم خونه هم میتونین قشنگ دیزاین کنین 

خسته خسته منم دعا کنید زودتر سرپا بشم

عروسی رو بگیر اشتباه نکن

برای خودت ارزش قائل باش

ببین بذار همسرت سختی عرف رو بکشه تا قدر به دست اوردنتو بدونه

هر که طاووس خواهد رنج هندوستان کشد

💕🧚‍♀️