2777
2789
عنوان

دلم خیلی میسوزه برای همسرم 🫠شرایط مالیش نداره عروسی بگیریم 🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 52 پست

تو الان از خودت می‌گذری بعد یه سال با تریلی از روت رد میشن عزیزم 🥰خواهرانه بهت میگم به عنوان کسی که عروسی نگرفت خوب کاری میکنی به فکر جیب همسرتی ولی مراعات بکن کنسل نکن مثلا به جا لباس گرون نخری لخت راه بری همون و لباس قیمت مناسب بگیر حداقل با لباس راه بری ......شماهم عروسی تو نمی‌خواد شاهانه مجلل بگیری از چیزای چرت و پرت و در هزینه بزن نترس عروسی بگیری هزینه خود عروسی با شاباش جمع میشه همین 

مطب دندونپزشکم بودم ظهری ، میگفت برای خرید عقد من ی لباس خریدم و ی کفش ، همین 

میگفت حلقه یادم رفته بود حتی مادرشوهرم گفت یادم افتاد

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا من تو خونه به خودم عروسی گرفتم ،خونم دویست متری ،شوهرم شغل خوب و درآمد بالا واقعا به لطف خدا ،ورا ارزشم بیاد پایین؟؟بهترین غذا از یکی از گرونترین رستورانهای تهران ،بهترین پذیرایی و خدمتکار تا لحظه بعد از عروسی ،شستن و ساییدن و رفتن ،فقط خانواده خودم داماد و چند تا از درجه یک های بعدی ،بسبار خوش گذشت لذت بردیم و همسایه ها بما آفرین گفتن ،با کسانی که از دیدنشون لذت می‌بردیم بهترین روز زندگیمون گذشت 🩷اینطور نگاه کن به این قضیه

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

وام ازدواج رو میتونید بخشیش رو برای خرج عروسی کنار بذارید دیگه بدون هیچی عروس نشو لطفا نه اینکه بخوای خرج الکی بذاری رو دستش اما حتما یه جشن کوچیک بگیر فامیلای نزدیک رو دعوت کن اگه خونه تون بزرگه تو خونه بگیرید اما ارایشگاه و اتلیه رو حتما برو لباس عروسم بپوش میتونی توی خرید صرفه جویی کنی ولی جشنت رو حتما بگیر بعدا دلت میسوزه 

خدایا راضیم به رضای تو

به نظرم کارت بشدت غلطه مگه موندی رو دست خانوادت 

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

بنظرم اصلا خودت این پیشنهاد رو مطرح نکن، اگر اون گفت و خواهش کرد روش فک کن، بازم خیلی دست پایین نگ ...

چجوری میشه لباس عروس از یه استان ذیگه سفارش داد؟ مگه نبابد پرو میکردی ببینی اصلا خوب رو تنت هست یا نه؟

دخترخاله عروسی نگرفت وعقدکرد رفت سرخونه زندگیش چون ۹سال دوست بودن باهم وپسره هم چون نزدیک۲میلیار واسه خونشون خرج کرد و واسه همین دیگه عروسی نگرفتن ولی قراز ایشالله سال دیگه واسه اولین سالگردشون یه جشن حسابی بگیره

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

بستگی داره قرض و وامش واسه چی باشه اگه خونه ساخته ماشین خریده زده به کسب و کار خب باهاش مدارا کن عروسی بگیر اما جمع و جور اگه هیچ کاری نکرده و قسط داره مشکل تو نیست 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

عزیزم توقعاتت رو یه مقدار بیار پایین عروسی رو در حد معمول بگیر ولی حتما تالار باشه حالا یه مدل غذا بده اما بدون هیچی نرو سر زندگیت فردا نمیگن میخواستی به شوهرت فشار نیاد میگن هول شوهر بودی میخواستی خودتو هرجوریه اویزون کنی و صدجور حرف دیگه و دیگه تا اخر زندگیتم باید همیشه از توقعاتت بگذری شوهرت عادت میکنه خرجی نداشته باشی براش 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖