2777
2789
عنوان

دلم خیلی میسوزه برای همسرم 🫠شرایط مالیش نداره عروسی بگیریم 🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 52 پست

عجله نکن

بشین خونه بابات

هر وقت پول داشت برین سر خونه زندگیتون

از رنج هایی که برده ام ناراحت نیستم،همین رنج ها بود که راه نجات را به من اموخت،همین رنجها بود که راه درست زیستن را به من هدیه داد،رنج هایم را بوسه میزنم و در صندوق گنجهایم میگذارم،گذر زمان جواهرشان میکند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ارج ارزش خودت رو نکش پایین همین اول کاری نمیگن چه خوبی، میگن چه قانع و کم توقع

دنیا واسه اون پررو ها پر توقع های زبون دار خوب داره می‌سازه 

هر چی بدبختی هست واسه بساز های کم توقع بی زبونه

اینو از من چهل ساله بشنو

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
کاش من ۱۰ سال پیش عقل این و داشتم از کسی راهنمایی میخواستم هیچوقت همچین اشتباهی نمی کردم منم مث شما ...

دقیقا منم با ۲۲ سال سابقه یک زندگی مشترک به جرات میگم هیچ وقت خیلی قانع نباشید که بشدت ضرر میکنید 

کاش من ۱۰ سال پیش عقل این و داشتم از کسی راهنمایی میخواستم هیچوقت همچین اشتباهی نمی کردم منم مث شما ...

دقیقا منم با ۲۲ سال سابقه یک زندگی مشترک به جرات میگم هیچ وقت خیلی قانع نباشید که بشدت ضرر میکنید 

مردا اینچیزارو  حالیشون نمیشه

اونا کلا نمیفهمن یه زن خواسته مراعات کنه

باور کن نمیفهمن منم ازین کارا کردم تش دیدم بابا اصا مردا تو یه فاز دیگن!

حرف و حدیث خونوادشم که بمااااند...

ازینکارا نکن دختر

اصلا هم پیشش حس بدتو بروز نده

دبگه عادی ترین وظیفش یه عروسی معمولیه...

شده بیشتر عقد بمونین اما عروسیو بگیر

حالا قرار نیس تیغ بزنیم و یه عروسی شاهانه بگیری اما از اون حد معمولی پایین تر نیا

یه تالار معمولی...ارایشگاه خوب... لباس خوب...مهمونارو کم کنین...یه مدل غذا و میوه دو سه مدل کافیه...

چجوری میشه لباس عروس از یه استان ذیگه سفارش داد؟ مگه نبابد پرو میکردی ببینی اصلا خوب رو تنت هست یا ن ...

چند ماه قبل از عروسیمون رفته بودیم مسافرت،  بعد اتفاقی یه مزون لباس عروس دیدم،  همینجوری رفتم لباساشو دیدم،  یکیشو خیلی خیلی دوست داشتم،  سوال کردم که چجوریه،  گفت پرو میکنی برای هر تاریخی بخوای میفرستیم اما از روز ارسال تا روز تحویل کرایه اش با شما... اصن نپوشیدمش تن مانکن دیدم اما خعلی ناز بود. 

بعد برا عروسی خودم هرجا گشتم نتونستم شبیهشو پیدا کنم و بخاطر کمبود بودجه همسر نتونستم اونو بگیرم...  الان میگم کاش خودم میگفتم یه مقدارشو میدم ولی همونو بریم بگیریم