2777
2789

دوران طرحم هرروز باید کنار دست استاد باشم 

نگید چی میخونی کجا چجوری 

الان دوماهه میگذره ی مدت اوایل خیلی بام خوب بود صحبت میکرد الان ی دانشجو دیگ اومد اصن استادم دیگ بمن توجه نمیکنه 

ی هفته رفتم مرخصی بعذ اومدم برا شرو کار تا خواستم شرو کنم صدا اون دانشجو زد ک اون بیاد جای من 😤😤😐دانشجو هم دور برش داشته مدام کار میکنه و فک میکنه با تجربه تر منه در حالی ک باهم شرو کردیم عصابم اونقد خورده ک نمیدونم چکار کنم 

پیام دادم ب استادم گفتم مگ کار کردن من ایراد داره گفت مرخصیات کم کن و دیر اومدن و زود رفتن 

خالا من صبحها نیم ساعت دیر میام ظهرا نیم ساعت زود میرم با اجازش اما هیچوقت اعتراض نکرد فک کردم اوکیه چیزی نمیکه 

کلا توجه استادم ب اون دانشجو و بی توجهیش بمن هرروز داره حرصم میده 

مشکل از منه  دنبال توجه و ارتباط استادمم 

یا طبیعیه اینقد ناراحت و عصبیم ؟ اما واقعا اونو ترجیح داده بمن 

خب دلیلشو گفته دیگه .هر روز یکساعت از زیر کار درمیری 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه استاد بهت توجه نکنه چی میشه؟

جو سمی میشهاگ اینجور بمونه  از سرکار رفتن خوشم نمیاد از کار کردن خوشم نمیاد تو یجای باشی بالاسریت ک مدام جفتش هستی بد خلق باشه تحویلت نگیره ندیدت بگیره علاقه ت زیاد میشه ب رفتن سرکار یا زده میشی؟  و کار هم بیشتر بده ب ینفر دیگ و با اون حرف بزنه و یاد اون بده 

در حااللیک تو طرحی کار بیشتر تجربه بیشتر میاره برات  

کامنت قبلیم بخون

خوندم. شغلت مربوط به علوم پزشکیه درسته؟اگه اینجور باشه نباید ناراحت باشی اتفاقا سابقه بالاها همیشه ترجیح میدن کار کمتری داشته باشن بعدشم تو چیکار داری که بهش کار میده یا نه شاید تو بلدی میخواد اونم یاد بگیره دیگه خیلی الکی به همه چی دقت میکنی استادتم تا جایی که خودت نوشتی بی توجهی خاصی بهت نکرده توی محیط کار معمولا همیشه حواسشون به نیروی تازه هست تا یکم رو روال بیفته

ضمنا به موقع برو و بیا خوبه خودشم دلیلشو گفته