2777
2789
عنوان

یاد گذشته افتادم قلبم شکست

128 بازدید | 3 پست

یاد اینکه ادما چه ها کردن به من و چیا گفتن 

یاد اینکه چطور منو تغییر دادن باکاراشون چطور مسیر زندگیمو به گ.وه کشیدم و هنوزم که هنوزه نمیتونم از این منجلاب بیرون بیام رفتم پیچ یکیشون سر زدم چقد دلشکسته تر شدم با وجود همه‌ی کارای کثیفی که کرده بود الان به کجا رسیده بود قلبم شکسته از اینکه باهام اینجوری رفتار کردن من نفرینشون می‌کنم تک‌تک شونو حال من دیگه خوب نمیشه من دیگه سقوط کردم 

چرا این حرف میزنی منم مثل تو بود اما الان زدم دهن همشونو آسفالت کردم الان همه حسرت زندگی منو میخورن

چون کارایی و حرفایی رو ازشون دیدم که لایقش نبودم من نه بهشون بدی‌ای کردم نه چیزی چرا باید باهام اینجوری کنن دلمو شکسته‌ن روحمو مچاله کردن بعد از گذشت چند سال هنوز وقتی یاد اون رفتارا میفتم گریه‌م میگیره من تااخر دنیاام نمیبخشمشون

امیدوارم خدا همه نبخشه

خوشحال شدم برات عزیزم ❤️ کاش منم بتونم یروزی اینجوری بگم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون کارایی و حرفایی رو ازشون دیدم که لایقش نبودم من نه بهشون بدی‌ای کردم نه چیزی چرا باید باهام اینج ...

منم هیچ کاری بهشون نداشتم

امام تو هم مثل من بلندشو بهترین خودت باش بزن دهن همشونو آسفالت کن