2777
2789
عنوان

نظر شهرستانی ها راجع به تهرانیا چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 43 پست

نکته منفی

خیلی هاشون ناشکر هستن 

همه امکانات تو پایتخت جمع شده ولی اکثرا مینالن

نکته مثبت هم اینه کمتر از بقیه جاها سرشون تو زندگی بقیه است 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین و دقیق ترین نظرات رو‌راجع به آدمای هر شهر، بچه های خوابگاهی دارن. دقیق درست، مو لا درزش نمیره.

ازونا بپرس

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

من شهرستانم نظرخاصی ندارم اتفاقامیگم خوشبحالمون که اونجانیستیم ماباپول کم میتونیم توبهترین مکان خونه بخریم ولذت ببریم ترافیک وشلوغی کم اعصابمون راحتره من تهرانوفقط براسفردوس دارم براازندگی هرگز🥰🥰

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

تهرانم یه استان مثل بقیه استانها،فقط با بدبختی ودردسرهای خیلی بیشتر

هرچی آدم کارگر بیچارست ریخته تهران برای کار،،تعداد کمی تهرانی اصیل هستن

در کل خیلی آدمای صبوری باید باشین چون خودم مشهدم ولی از شلوغی متنفرم،اینجا که اینجوریه اونجا شلوغ تره نصف عمرت به هدر رفته

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏

چه سئوال بی ربطی الان تو فک میکنی چون تهران زندکی میکنی خیلی شاخی؟؟؟

نه ولله تو دود و دم هستی مدام تو سر و صدا و ترافیکی اعصاب ک صفر ج نگ بشه اولین جایی که مورد هدفه منطقه شماس..یه مغازه بری کسی بهت نسیه و امانت نمیده چون اعتمادی تو شهرتون وجود نداره بازم بگم

من  تهران که بودم احساس کردم ادما افسرده ان همه قیافه ها جدی در حال بدو بدو کردن و ادما هیچ اهمیتی براشون ندارن واقعا حس عجیبی داشتم حس کردم انگار شهر ارواح و  خواهر زاده من یه پسر نوجوان با دوستاش رفته بود تهران اونم همین احساس کرده بود ، ما با تهران ۱/۵ ساعت فاصله داریم

خودم که نظری ندارم ادمهاش با همه جا یکسانن ب نظرم ولی شوهرم چون باهاشون زیاد سرو کار داره میگه زرنگ و بدجنسن ، هوش اقتصادی بالایی دارند و اکثرا طمع کارن ، متاسفانه معتقده سر هم را زیاد کلاه میذارن و اگه گرگ نباشی مثل خودشون چشم بهم میزنی میبینی ی کلاهی سرت گذاشتن یعنی در این حد با زبون  و سیاست بلدن طرف را خام کنن ....در کل زرنگ و خوبن 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

دلمون براتون میسوزه.آرامش ندارید.ترافیک.آلودگی.سر وصدا.گرونی.کوچه های تنگ.....

هر وقت میایم تهران میگیم اینا اینجا چطورزندگی میکنن.

ما توی یک شهر متوسط زندگی میکنیم.تو یه روز هم بازار میریم هم سر کار هم مهمونی...خیلی لذت میبریم.

تهران اگه پولدار باشی بتونی ازامکاناتش استفاده کنی خوبه وگرنه نه

مثل همه آدم ها..تهران مگه مریخه؟؟

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

اونایی ک سمت بالا شهر هستن بنظر من اکثرشون سرزبون دار و زرنگ و خوشگل هستن 🙂دوس داشتم مثل بقیه بگم با بقیه جاها فرق ندارن ولی تهران پایتخت خب 

کلاس داره 👌😺

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید