2777
2789
عنوان

نظر شهرستانی ها راجع به تهرانیا چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 43 پست

من خودم زاده تهرانم وساکن تهران.نوددرصد اهل تهران خودشون یا اصالتشون مال شهرهای دیگه است.تهرانی اصیل خیلی خیلی کم.پس همه تهران یک جورایی شهرستانی می شیم. ولی در کل افرادی که توی شهرستانن بعضی هاشون فکر میکنن تهرانی ها خیلی پولدارن اینو از زبون خیلی هاشون شنیدم

خودم که نظری ندارم ادمهاش با همه جا یکسانن ب نظرم ولی شوهرم چون باهاشون زیاد سرو کار داره میگه زرنگ ...

داداش منم همینو میگه تهران کار میکنه میگه همه میخوان یه استفاده ای از ادم ببرن فقط

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فامیل داریم همشون اصلیتشون غیر تهرانه میاد شهر ما با کلی ادا میگه شهرستان جای زندگی نیست

حیف فامیل شوهره وگرنه بلد بودم چطور بشورمش خشک نشه

خفمون کردن این تهرانیای ندید بدید

والا شیراز-اصفهان-تبریز-مشهد و خیلی جاهای دیگه صد برابر بهتر از تهرانن

اونایی ک سمت بالا شهر هستن بنظر من اکثرشون سرزبون دار و زرنگ و خوشگل هستن 🙂دوس داشتم مثل بقیه بگم ب ...

پول خوشگلی میاره خب.ولی خیلی از اونایی که شمال شهر تهران می شینن مستاجرن پس همشون پولدار محسوب نمیشن

خونه کوچک‌..زمان تفریح وگشت وگذارکم..آلودگی وشلوغی زیاد..ولی با این وجود هرکی رفته دیگه حاضرنیست برگرده به حتی شهرای بزرگ دیگه که وطنش هستن مثل اصفهان وشیراز..یکم خودشون رو برترمیدونن.

پارسا پسرمامان😍

اینکه تقسیم بندی کردن تهران و شهرستان خیلی توهینه 

ولی میدونم اکثر تاجرهای تهران اهل تبریز هستن چون هوش اقتصادیه تبریزیها مشهوره

نظر خاصی ندارم همیشه تو ذهنم یه شهر خیلی شلوغ و پر ترافیک و دود و دم 

به مدت باهاشون کار کردم نتونستم رو حرفشون حساب باز کنم مدام رنگ عوض میکردن ولی چندتا همکار مشهدی داشتم که پای حرفی که میزدن وایمیستادن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
پول خوشگلی میاره خب.ولی خیلی از اونایی که شمال شهر تهران می شینن مستاجرن پس همشون پولدار محسوب نمیشن

چهره هاشون شیک 

شهرهای دیگ هم عمل میکنن ولی مثل اوتا نمیشن .خواهرم میگ چون تو خودت خیلی خوشگلی بخاطر همین حسادت وجودت صفر واقعیت می‌گی 🙂دیگ نمیدونم 

من اصلن رو هیچ قشری دین و مذهبی ضعف ندارم ک بخام تخریب يا تعریف الکی کنم .دلی حرف میزنم

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

خودبرتر بینن یه خودبرتر بینی کاذب 

اگه میدوننستند تهرانی ها با این خودبرتر بینیشون چقدر مورد تمسخر قرار میگیرند خودشون را تو افق محو میکردند😂

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
کلا میگم منظور بدی ندارم

نمی‌دونم چرا این سوال برات مطرح شده مثلاً الان مدال افتخار گر نمونه گلم

خوش به حال هر کسی از این دو و ترافیک دوره و توی امکانات کمتر اما هوای بهتر زندگی میکنه

گرگ و ترسناک و نسل جدیدشونم یخورده گل کش و ی نموره منگل بدون هیچ خط قرمزی

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

شیرازی ام 

زمانیکه اینجا پایتخت بود تهران روستای اطراف شهر ری حساب میشد 

خیلی هم دلم براتون میسوزه واقعا چطور میتونید توی اون شهر آلوده و سمی و شلوغ و گرون زندگی کنید وحشتناکه

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

یه کتاب رمان هست به اسم کارت پستال تهران. نشر ققنوس چاپ کرده. تو این کتاب موضوع تهرانی شهرستانی خیلی قشنگ طرح شده. من که خوشم اومد. فروش اینترنتی هم هست. اگه همین الآن بزنین تو اینترنت میآد. بنظرم کتاب بدی نیومد. کتاب الکترونیکیش هم هست. یه پسره هست که تو دهه شصت اومده تهران و بقیه ماجراها. 

دوستم بالاشهر تهران سرایدار بود...میگفت اکثر اونایی که میشناسم اهل نماز و قران و روزه نیستن،اما به شدت به فقیرا کمک میکنن.ببینن کسی به هر کمکی نیاز داره فورا براش انجام میدن

این خیلی تو ذهنم مونده...کاش همه همینجوری بودن.انسانیت خیلی مهمه

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا