2777
2789
منم دارم میخونم خدا رو هر روز شکر میکنم که دوباره منو به سمت خودش کشوند. ولی نگران نماز های قضا گذشت ...

شروع کن بخون کم کم ولی زیاد نخون ک خسته بشی و زده

مثلا یروز را خالی کن برو مسجدی امام زاده ای یا نهایت تو همون خونتون بخون کم کم جبران میشه

اگه روزه داری الان وقتشه روزا کوتاهه بگیر 

من هفته ای سه چهار تا دارم میگیرم

از خدا عمر با عزت و پربرکت بخواه تا همشو جبران کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالاایقدر بگو ک شیطون گولت بزنه باز

عزیزم من از اوایل سال شروع کردم و تازه به خودم اومدم دیدم اولین بار انقدر ثابت قدم بودم و حتی ذره ای خسته نشدم تازهدبه خودم ثابت شده که واقعا ایندفعه فرق داره

لعنت خدا بر شیطان اگه به من نزدیک بشه ایندفه انشالله مقابل خدا روسفیدم❤

شروع کن بخون کم کم ولی زیاد نخون ک خسته بشی و زدهمثلا یروز را خالی کن برو مسجدی امام زاده ای یا نهای ...

آره روزه هم خیلی دارم . ولی بیشتر نماز های قضا بهم عذاب وجدان میده آخه خیلیه من الان ۲۷ سالمه و از وقتی یادم میاد درست نخوندم

عرض سلام و  مرام محبوبه خانم جان

منم چن وقته نمازام اوله وقته واقعا ی نظم عجیبی پیدا کرده زندگیم خداروشکر

من خیلی وققته که دارم نماز میخونم و هر روز بیشتر از قبل عاشق خدا میشم میشینم برا خدا گریه میکنم ک چررا این همه وقت مهربونیش را درک نکردم

من خیلی وققته که دارم نماز میخونم و هر روز بیشتر از قبل عاشق خدا میشم میشینم برا خدا گریه میکنم ک چر ...

عزیزم برا منم دعا کن حاجت مهمی دارم، اسمم سارا🌱

من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤
آره روزه هم خیلی دارم . ولی بیشتر نماز های قضا بهم عذاب وجدان میده آخه خیلیه من الان ۲۷ سالمه و از و ...

اشکال نداره منم سی سالمه باز همین که به هوش اومدیم خداروشکر.... مطمعن باش خدا خیلی بزرگ و بخشندس و کمک میکنه همشو بجا بیاریم قبل مرگ

چه حس خوبی . منم تازگی شروع کردم نمازامو اول وقت بخونم خیلی حس بهتری دارم . مخصوصا یه روزایی که حس میکنم برنامه ام جور نمیشه نملزمو اول وقت بخونم ولی بعدش،می بینم خدا خودش برام جور میکنه . 🥰

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من هروقت میرم سمت خدا از بس گریه میکنم نمیتونم نماز بخونمحس میکنم یه چیزی بین منو و خدا حل نشدهازش خ ...

اخی عزیزمممم 

ببین شما زندگیتونو بسپرید به خدا خودتونو رها کنید

فک کردید الان من هیچ مشکلی ندارم

من چندماه پیش یه مال زیادی ازم دزدیدن اوایل خیلی ناراحت بودم ولی یه مدته سپردم دست خدا و خودمو سبک کردم

میخوام خودش بهترینا رو برام بچینه من میدونم فقط باید صبر کنم و توکل

شماهم صبر کنید و توکل قطعا خدا حاجتتون را میده اگه به صلاحتون باشه