2777
2789
عنوان

شوهر سمی

201 بازدید | 23 پست

بچه ها شوهر من نزدیک ۴۰ سالشه و من ۲۴ سالمه ن مو داره ن قیافه هیچی ی آدم خیلی بد . اخلاق هم صفر قهر کنم اونم قهر می‌کنه مثلاً سر یک موضوع ک مخفی کاری میکرد و انگار من غریبه بودم بهم دروغ گفت باهاش حرف نزدم و اونم بدتر از من رفت تو ی اتاق دیگه سه شبه اونجا می‌خوابه و به جای اینکه بگه از چی ناراحتی از دلم در بیاره بدتر از من قهر کرده این ب کنار مدام اعتماد به نفس منو ازم میگیره مثلا لباس خوشگل بپوشم یا آرایش کنم مسخرم می‌کنه به حالت مسخره میگه سی ای انگار مثلا یک چیز زشت دیده خیلی ناراحت میشم اصلا شعور نداره خاک تو سرش کنم کنارش خیلی ناراحتم هزاران حرف تو این سه سال بهم زده همش تو دلم شده درد 😔 یک دفعه گفت من خیلی بد شانسم منم گفتم منم همینطور با اینکه اصلا منظورش نمی‌دونستم یه دفه گفت تو که خیلی خوش شانسی آدمی مثل من تورو گرفته فکر می‌کنه خیلی خوبه اگه ببینینش فقط خودکشی میکنین که چرا اینقدر اعتماد به نفس داره در کنارش واقعا انگار من دخترشم همه وقتی میرم بیرون نگامون میکنن اون پیش خودش فکر می‌کنه که بقیه میگن این مرده چ خوشتیپه چرا اینو گرفته 

زن گرفتی یا شوهر کردی.حتما زیر لفظی میخاد 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ازدواج کردی باش

به اجبار خانواده و اینکه فقط معتاد نبود و خونه و ماشین داشت و از بیرون انگار خیلی آدم درست و با شخصیتی هست ولی از هزارتا آدم معتاد و هیز و هول بدتره

چرا زنش شدی خیلی اختلاف سنی دارید

روز اول من با این ازدواج خیلی مخالف بودم و خانوادم زیر گوش من اینقدر حرف زدن که منم فکر کردم با این ازدواج کنم خوشبخت دو عالم میشم ولی بدبخت ترین شدم

خب با این اختلاف سنی چرا زنش شدی دختر

روز اول من با این ازدواج خیلی مخالف بودم و خانوادم زیر گوش من اینقدر حرف زدن که منم فکر کردم با این ازدواج کنم خوشبخت دو عالم میشم ولی بدبخت ترین شدم

مردا هرچی سنشون بالاتر بره بچه تر میشن باید بزرگشون کنیمهیچیو از مرد نخواه بهت یاد بده

آره اینم هس،ولی خب استثنا هم توش پیدا میشه،زندگی مشترکه دیگه باید دو طرف باهم مدارا کنن