2777
2789
عنوان

شوهر سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 23 پست
روز اول من با این ازدواج خیلی مخالف بودم و خانوادم زیر گوش من اینقدر حرف زدن که منم فکر کردم با این ...

وضع مالیش خوبه؟

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

نمیتونی ایراد بگیری بعد ۳سال زندگی باهاش چون چشم بسته بهش بله نگفتی اینکه قیافه نداره مو نداره از رو ...

اصلا من قبولش نکردم و اصلا دوسش نداشتم خانوادم باعث شد باهاش ازدواج کنم و اونم بدتر با حرفاش کاراش این زندگی و برام تلخ تر کرد باعث شد بدتر ازش بدم بیاد خیلی حرفای بدتری بهم زده که باهاش میتونم کتاب بنویسم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روز اول من با این ازدواج خیلی مخالف بودم و خانوادم زیر گوش من اینقدر حرف زدن که منم فکر کردم با این ...

خاهر قربونت ما با پنج سال اختلاف کلی تفکراتمون فرق داره ۱۶ سال ک ی دنیاس تفکرات

تو نمیدونستی اون عاقا چرا اینکارو کرد

وضع مالیش خوبه؟

نع فقط ی خونه بزرگی با بدبختی درست کرده و ی ماشین داره حقوقش کلا ۱۳ میلیونه و من خودم میرم سرکار خرج خودمو میدم چون اقواممون بود و معتاد نبود یک آدم ب ظاهررررر ساده و با شخصیت به نظر می‌رسید مامانم اینا گفتن فقط این می‌تونه خوشبختت کنه که اصلا اصلا اصلا یک درصد من خوشبخت نشدم اعتماد به نفسم آرامشمم ازم گرفت خدا لعنتش کنه واقعا 

مطیعش کن سخت نیست یه دعا هست بخون

چجوری مطیعش کنم فکر کن بخاطرش میرم لباس خوشگل می‌پوشم به خودم میرسم غذای خوب درست میکنم بعد میاد نگام می‌کنه میگه این چیه دیگه دیگه هیچ ذوقی برام نمونده شدم ی آدم گوشه گیر و افسرده

نع فقط ی خونه بزرگی با بدبختی درست کرده و ی ماشین داره حقوقش کلا ۱۳ میلیونه و من خودم میرم سرکار خرج ...

خدا کمکت کنه عزیزم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍