2777
2789

من از اطرافیان خودم بر عکسشو شنیدم میگفتن بچه اولمون برامون یکم خاص تره 

اینجا از یه نفر شنیدم گفت بچه آخرم یه چیز دیگس

کدومش درست تره به نظرتون ؟ 

بله‌ این طبع بچه اخر هست همییشه بچه کوچولوی خانواده که همه مراقبشن میمونن . 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این حرف اون موقعی ای صادق میشد که خانواده ده تا بچه داشته باشه دهمی ته تغاری و کوچولو باشه 

نه اینکه الان نهایت دو تا بچه دارن دیگه دومی بچه آخر حساب نمیشع

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

سه تا بچه دارم هر سه تاشون یه لذت خاص داره دوست داشتنشون و متفاوت از اون یکی دیگه....یعنی سه لذت متف ...

می‌دونم 

ولی آخرش ته دل خودتون یا همسرتون شاید یکیشون یکم وابسته تر بودید بهش 

ولی من اکثرا بر عکسشو شنیدم آخه

نه. ۹۹درصد خصوصا تو میانسالی  به بالا ، بسمت بچه کوچکتر کشش دارن. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
می‌دونم ولی آخرش ته دل خودتون یا همسرتون شاید یکیشون یکم وابسته تر بودید بهش

ن اصلا اینطور نیست....برا سه تاشون اگه جون دادن معنی حقیقی دوست داشتنه ،می‌میریم ولی برا هرکدوم ب مدلای مختلف...مرگ با خفگی مرگ با.....

نمی‌دونم من مخالفم آخه اطرافم بچه اولشون بهش وابسته ترن

ببین نمیشه بگی خیلیها رو هم دیدم وابسته بچه اولشون ان 

میشه بپرسم واسه چی میخوای بدونی