2777
2789
بخدا از وقتی بیدار میش صب تا ظهر ی ریزززز زاذیت میمنه فقط دلم‌میخواد ظهر شده نیم ساعت بخوابه منم بکپ ...

حق داری خیلی از بچه ها همینن 

ولی چاره ای نیست خداروشکر کن سالمه و تو بیمارستان نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم همین بود اونقدر کمکی نداشتم که در ۶ ماه ۱۵ کیلو کم کردم کمکی به اون صورت نداشتم شب تا صبح جیغ میزد هب چی دکور میبردم بی فایده بود

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
خدا بهتون ببخشه.لذت ببر از این لحظات. عشقم.بزرگ شد حسرت این روزا رو میخوری .حسابی بوش کن نوزاد ها بو ...

فقط ارزومممم مزگ ازش متنفذ شدم از خودم‌متنفذ شدمممککک از زندگی لعنتیم متنفذ شدممممم ی ثانیه ححق ندارم‌بشینم رو‌زمین کوفتی از صب تاشب جیغغغ میکشه ک فقط یاید بند سینه باشه شیر بخوره نمسخوایبه تاصب بیدار خستم خداااا گوه خورپم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
تو گهپارست ببین ب ابوالفضل پادرد شدیدددددی دارم از بس این گهواره لعنتی کوفتی تاب میدم اصن هیچ مرگیش ...

اینجوری نگو عزیزم من این روزها گذروندم میفهمم چ میکشی اینجور مواقع باید کمکی داشته باشی من یک بند میبستم به ننوش میخوابیدم با دست بنده رو میکشیدم ننو تاب میخورد با پا نمیخواد هلش بدی 

آروم باش الانم دلت نسوزه ببر بدش شوهرت ۱ساعت بخواب مجدد بیا پیشش

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
درکت میکنم حق داری خسته بشی ولی بزا بزرگ شه اونموقه که بشه همدم حرفات شیرینه ❤️

نمیخواک دیگ‌هیچیییی فقط بخداااا ی سال شب و‌صب و‌روز ارزومممم مرگ کن کم‌اوزدممممم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
نمیخواک دیگ‌هیچیییی فقط بخداااا ی سال شب و‌صب و‌روز ارزومممم مرگ کن کم‌اوزدممممم

الهی عزیزم باور کن درکت میکنم🥲🫂

ولی ناشکری نکن

ان شاءالله درست میشه

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋