2777
2789

یعنی عجیببببب دختر افتضااااااحیه فضول شیطون یعنی جونم گرفته ی سال و‌نیم آب خوش نذاشته از گلوم بره پایین برا هزابر خوابوندنش باید بمیرممممممم وزنده بشم تا اپنم نین ساعت بخوابه با صدای نفس کشیدنم‌هم بیدار میشع بخدا کم اوزدم ارزوم شده ی شب بخوابم ی شببب فقط

شربت خوابم‌براش اثر نداره خداییییییا کاش بمیرمم بخدا خستم خیلی خسته پام شکست دوساعت دارم میخوابونمش انگار ن انکار سرحال سرحاله خوابش کلا افتضاح

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درکت میکنم حق داری خسته بشی 

ولی بزا بزرگ شه اونموقه که بشه همدم حرفات شیرینه ❤️

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

چرا اصرار داری بخوابونیش بذار هر وقت خواست بخوابه خودتو داغون نکن. موقعیکه بیداره به کارات برس هر وقت خوابید تو هم باهاش بخواب

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

بزارش گهواره حالت ننویی ها

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
در طول روز نذار بخوابه تا خسته بشه

بخدا از وقتی بیدار میش صب تا ظهر ی ریزززز زاذیت میمنه فقط دلم‌میخواد ظهر شده نیم ساعت بخوابه منم بکپم ازش متنفر شدم ب خداااااا

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
بزارش گهواره حالت ننویی ها

تو گهپارست ببین ب ابوالفضل پادرد شدیدددددی دارم از بس این گهواره لعنتی کوفتی تاب میدم اصن هیچ مرگیش نیست لعنتی بخپای خدا بکشه من و کم توردم بخدا ۴شب بیشتر ک‌نخوابیدم

میگذره عزیزم تفاوت سنی بچه‌ها چقدر

کاشبمیرممممم دیگ‌نمیخوام بگذره از وقتی ب دنیا اومد نابودم کرد

فرزند اولتون چند سالشع،؟ اون چجوری بود

عالی عالیییییی۸ سال