2777
2789
کلا این بیماری شاید ماه ها طول بکشه خوب شه باید خیلی از لحاظ تغذیه رعایت کنی چندین ماه و دارو هم دکت ...

دکتر فقط شیاف پماد همورویید داده یک دکتر خنگ قرص عصاب و خواب داده که گفتم نخوره الان سالهاست درگیره این خونریزی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچ یبوستی نداشته باشی

آب زیاد بخوری

جای نرم بشینی

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
نه دکتر برای درمان خونریزی قرص عصاب نوشته ولی ربطی نداره این ب خاطر یبوست

واای خوب دکترشو عوض کن فردا براش نوبت بگیر هرچی زودتر اگه مزمن بشه خیلی سخته درمان کردنش لطفا جدی بگیر هم باید داروی ملین بخوره هم رژیم غذایی ملین کم کم دارو رو قطع کنه ولی رژیم غذایی رو ادامه بده 

انواع پماد هموروید شفاف زده فایده نداشت

ببین به روزه خوب نمیشه که من دوماه درد شدید داشتم که موقع دستشویی رفتن میکردم ،نمیدونم شما فقط خونریزیه یا دردم دارید؟باید تو غذاها روغن زیتون بریزید،مواظب خورد و خوراک باشید میوه های ترش ،ترشی،انار که اصلا نباید با هسته خورد غذاهایی سفت مثل ماکارونی و کنه ها شکمو سفت میکنه،من انواع دارو رو زدم ،بعد هربار دستشویی به نوبت پماد ،دیلتیازوم،ام جی باریج،وازلین ،انتی فیشر میزدم همینطوری اینقدر ادامه دادم تا خوب شد ،کیسه آب هم استفاده میکردم،الانم که خوب شده میزنم فقط کمتر 

این نیز بگذرد...