2777
2789
باور کن منم همین بودم هرروز جلو در دکتر انواع داروها یا عطاری اینقدر بهم سخت گذشت تا خودم دستم اومد ...

اخه من لیزر کردم دوتا زخم با یک گوشت اضافه داشت برداشت حالا دیروز دستشویی رفتم یکم زخم شد همش از دیشب دارم گریه میکنم

کاملا موافقم با این حرفتون مامان معدش درد میکرد کمر شلوارش تنگ بود دکتر دیده بود دعواش کرد گفت لباس ...

اگر بدونی چقدر نامید بودم و تو خلوتم گریه میکردم اصلا شب ها خواب نداشتم حس اینکه یه سنگ سفت دایم پشتته و هیچ جا قرار نداری!! یه کابوس وحشتناک بود تو دستشویی همش خون میدیدم و گریه میکردم.... فقط صبور باش و نکاتو رعایت کن مطمانم خوب میشی یعنی بگم من خدای یبوست بودم دیگه اونم چندین سال وضعم همین بود 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه من لیزر کردم دوتا زخم با یک گوشت اضافه داشت برداشت حالا دیروز دستشویی رفتم یکم زخم شد همش از دیش ...

ببین من الانم بریدگی های مقعدم خوب نشده یعنی مقعدم به خاطر اثرات گذشته کلا تیکه تیکه است طوری که دست میزنم قشنگ حس میکنم اما اصلا درد و خونریزی اذیت نداره و همون موقع ها تحقیق کردم گفتن با جراحی هم خوب نمیشه و موقته به خاطر همین وحشتناک تلاش کردم تا یبوست کوفتی رو شکست دادم 

اخه از سوزش میترسم باز برگرده

دقیقا من باورت نمیشه دکتر برام اسپری لیدوکائین مینوشت چپن از ترس نمیتونستم مدفوع کنم میدونم درک میکنم خیلی بد ولی بهت میگم حتما اگر بخوای و نکاتی که گفتم رعایت کنی حتما خوب میشی بازم هر سوالی داشتی بپرس من هرچه بدونم برات میگم اینم بگم انار و خرمالو و ماست الان تو این فصل خیلی برا یبوست خوب نیست فقط یه تیکه کوچک از اینا بخور و اصلا پرتقال ترش نخور نارنگی حتی شیرینش هم برا یبوست خوب نیست لاقل من که اینجور بوذم... اها یه چیز دیگم خیلی کمک کرد اب پرتقال بود عصرا اندازه یه استکان میخوردم خیلی خوب بود فرداش با اغوش باز می رفتم دستشویی اینم بگم پرتقال معمولی نه از اون ترش ها