2777
2789

یبوست با خوردن روغن زیتون و شربت منیزیم هیدروکسید برطرف کنید،پماد دیلتیازوم بزنید همون قسمت ،موقع دفع زور نزنید،تا موقع خوب شدن دائم مقعد رو چرب نگه دارید من دیلتیازوم و وازلین تو دستشویی گذاشتم مرتب میزنم تا دوباره حاد نشه

این نیز بگذرد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شربت خاکشیر خوبه واقعا

بدون قند با آبگرم قاطی کن 

عالیه روده هارو میشوره 

دم نوش گل محمدی هم حرررف نداره پاکسازی میکنه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

زخم خوب میکنه

برای شقاق مقعد خوبه 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

شما خونریزی با خوردن سبزی اینا قطع شد

کلا این بیماری شاید ماه ها طول بکشه خوب شه باید خیلی از لحاظ تغذیه رعایت کنی چندین ماه و دارو هم دکتر بری بهت بده چندین ماه استفاده کنی