2777
2789
عنوان

دلم دعوا میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو روانپزشک بهت دارو می ده یکم بی خیال می شی 

خودکشی هم هزار دردسر داره یوقت یه عمری خودت مریض و دردمند می کنی 

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

برو روانپزشک بهت دارو می ده یکم بی خیال می شی خودکشی هم هزار دردسر داره یوقت یه عمری خودت مریض و درد ...

نه خودشون میرند نه میذارند من برم یبار رفتم کلی حرف شنیدم ازشون که مگه دیوونع ای حالا این اوضاع روانپزشک رفتنت به چیه....

گفتم رگمو بزنم خطر فلج شدن و اینام نداره ولی از دردش میترسم چقدر من ترسو ام😭

نه خودشون میرند نه میذارند من برم یبار رفتم کلی حرف شنیدم ازشون که مگه دیوونع ای حالا این اوضاع روان ...

خب دختر خوب من تا حالا هر بار پیش روانپزشک رفتم به کسی نگفتم.  حتی اون زمان ها دفترچه بود بعد گرفتن دارو از داروخونه برگه ای که مهر روانپزشک بود پاره می کردم می‌انداختم که کسی تو خونه نفهمه.  داروها رو تو جیب یکی از مانتوهای می زاشتم که کسی نبینه 

لازم نیست که همه جا جار بزنی.  این خانواده و فامیل اگه درک و فهم و فرهنگشون در این حد بالا بود که اصلا کار ما به روانپزشک کشیده نمی شد

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

نه خودشون میرند نه میذارند من برم یبار رفتم کلی حرف شنیدم ازشون که مگه دیوونع ای حالا این اوضاع روان ...

حتی می تونی دکتر عمومی بری و بگی برات دارو افسردگی بنویسه  دکتر داخلی هم برات می نویسه.  اکثر دکترها با داروهای متداول افسردگی آشنایی دارند    حتی می تونی نوبت بگیری بری تو پارک یه جای خلوت بشینی و ویزیت آنلاین بشی.  حتی می تونی بری امپول ب کمپلکس بزنی روی بهتر شدن اعصاب خیلی تاثیر داره

خب دختر خوب من تا حالا هر بار پیش روانپزشک رفتم به کسی نگفتم. حتی اون زمان ها دفترچه بود بعد گرفتن ...

وقتی نمیذارند تنها برم بیرون اینم نشدنیه🥲

مگه اینکه یدونه پزشک آنلاین پیدا کنم اگه سراغ دارید بگید ممنون میشم

حتی می تونی دکتر عمومی بری و بگی برات دارو افسردگی بنویسه دکتر داخلی هم برات می نویسه. اکثر دکترها ...

دمت گرم❤️میرم حتما

همون یباری که رفتم دو سه تا دارو داد حالم خیلی بهتر بود میرم باز حتما 

وقتی نمیذارند تنها برم بیرون اینم نشدنیه🥲مگه اینکه یدونه پزشک آنلاین پیدا کنم اگه سراغ دارید بگید م ...

اگه آنلاین می خواهی دکتر مهدی شریف مهر  خیلی با تجربه و خوبه 

البته دفعه اولت اگه هست حتما زیر نظر پزشک شروع کن و مصرف کن و دوره درمان کامل کن 

ولی برای سالهای بعد اگه نیازت شد دیگه داروهات می شناسی خودت می تونی از داروخونه بخری و استفاده کنی 

دمت گرم❤️میرم حتماهمون یباری که رفتم دو سه تا دارو داد حالم خیلی بهتر بود میرم باز حتما

دارو واقعا خیلی تاثیر داره یه موقع زور این بیماری از اراده ما بیشتر می شه نیاز داریم یه دارو مصرف کنین تا حال روحی امون بهتر بشه و بعد با قدرت اراده بتونیم مشکلات حل کنیم 

اصلا چند ماه بعد مصرف دارو خنده ات می گیره که چقدر مشکلات بی خودی برای خودت بزرگ کرده بودی و خودت عذاب می دادی 

همین دایی و خاله پس فردا که ازدواج کنی شاید چند سال یه بار هم اونها رو نبینی.  حتی من یکی از دایی هام فوت کرد وقت نکردم برم مراسمش!   یعنی انقدر ازشون دور می شی و برات کمرنگ می شن.  بعد تو می خواهی به خاطر این تحفه ها به خودت آسیب جسمی بزنی؟ انقدر اینها زیر خاک باشن و شما حالا حالا زندگی کنید!  وآله!   جوان هستی روت به دنیاست! برو خودت درمان کن و به خوشی زندگی کن

دارو واقعا خیلی تاثیر داره یه موقع زور این بیماری از اراده ما بیشتر می شه نیاز داریم یه دارو مصرف کن ...

عزیز دلم مرسی واقعا بابت حرفات من زیاد نمیام نی نی سایت الان که اومد و پستتو دیدم خیلی حالم خوب شد با خوندش دمت گرم❤️❤️❤️❤️

عزیز دلم مرسی واقعا بابت حرفات من زیاد نمیام نی نی سایت الان که اومد و پستتو دیدم خیلی حالم خوب شد ...

🩷