2777
2789

من ی خواستگار داشتم چند وقت پیش

جلسه اول ک دیدمش حقیقتا خیلی خوشم از ظاهرش نیومد

دقیقا بعد جلسه اول ک واسطه زنگ زد گفتم خیلی خوشم نیومده ولی میخوام ی جلسه دیگ برم ببینم نظرم عوض میشه یا نه چون از خیلی لحاظا با پسره اشتراکات داشتیم

گذشت و گذشت تا ما چندماهی رو در حال اشنایی بودیم اخرشم تموم کردیم توافقی.تفاهم نداشتیم رو ی سری مسائل

حالا واسطه ک زنگ زده بوده ب اونا گفاه چرا تفاهم نداشتین؟ کاش پسرتون ب این دختر اصرار نمیکرد اون (یعنی من)از اولم گفته بوده خوشم نیومده بوده!!

حالا من ی چی اون اوایل ب واسطه احمق گفتم گذاشته کف دست اونا

الان اونا فک میکنن این دختره چ بیشعوریه ک الان ک همه چی تموم شده برگشته گفته پسره ب من اصرار کرده و من نمیخاستم و ..!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینو اون اوایل گفتم وقتی خودش پرسید پسره چطور بودعلم غیب نداشتم ک قراره چندماه رابطمون ادامه پیدا ...

اون باید رازدار باشه خیر سرش

مطمئنم زود زود بغلت میگیرم فرزندم🥹♥️🌱♥️

دیگ از همون اول به دلت ننشسته بود باید رد میکردی

اخه خیلی اشتراکات داشتیم حیف بود

جوری هم نبود ک بدم اومده باشه فقط اون ایده ال ذهنیم نبود

قراره هرکی ایده آلم نبود ردش کنم؟

اخه خیلی اشتراکات داشتیم حیف بودجوری هم نبود ک بدم اومده باشه فقط اون ایده ال ذهنیم نبودقراره هرکی ا ...

آره دیگ وقتی ایده‌آل نباشه دلیلی نداره بخای ادامه بدی

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

آره دیگ وقتی ایده‌آل نباشه دلیلی نداره بخای ادامه بدی

ب نظزت چند درصد جامعه ایده آل ادم هستن؟

و اون چند درصد اخلاق و خانواده و بقیه چیزاشون هم اوکیه؟

همیشهههه ی چیزایی هست ک خلاف میلیته ولی باید بپذیری

خیلی رویایی و بچگانه س فکرت

بهش فکر نکن عزیزم آخرش چرا بهم خورد

پسره خیلی گیر بود ب همه مسائل 

از ظاهرم هی ایراد میگرفت چرا نمیری چندکیلو اضافه وزنتو کم کنی؟ چرا مث دخترای داف ب خودت نمیرسی

ی حالت وسواس فکری طور داشت ب همه چیز، میخواست همه چی ایده آل باشه

خجالتی بود اجتماعی نبود و…

ب نظزت چند درصد جامعه ایده آل ادم هستن؟و اون چند درصد اخلاق و خانواده و بقیه چیزاشون هم اوکیه؟همیشهه ...

از همون اول ب دلت نبوده قیافه یا طرزه رفتارم چیزی نیست ک بخاد تغییر کنه خب وقتی از همون اول این چیزارو خوشم نیاد دیگ دلیلی نداره بخام بیشتر آشنا بشم و بیشتر بشناسم عزیزم نتیجش میشه همین که چندبار همو دیدید و همچی تموم شده اون واسطه‌هم نباید حرفتو ب اونا میگفت البته دیگ برات مهم نباشه تجربه شد

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

ب نظزت چند درصد جامعه ایده آل ادم هستن؟و اون چند درصد اخلاق و خانواده و بقیه چیزاشون هم اوکیه؟همیشهه ...

ایده ال که غیر ممکنه 

ولی تو ازدواج به دل نشستن اولیه مهمه

اگر از اول به دل نشینه حتی رو کاغذ همه شرایطم ایده ال باشه باز هم فایده نداره