2777
2789
عنوان

عجیب ترین خواسته همسرتون چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 32 پست
مگه ای فیلمه که با روسری باشی تو خونه

همین دیگه واقعا نمیدونستم فازش چیه واقعا ناراحت میشدم و بهش هم گفتم این چه طرز فکر عجیبیه که داری

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانم ترکیه ای شما..به خدا فهمیدم ترکیه زندگی میکنی

واقعا چرا اینجورین شما؟ هروقت راجع شوهرم تاپیک میزنم جبهه میگیرین خب دقیقا چی بنویسم؟

به لابیاهای ماژور و مینورم حرفاتون.

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

همین دیگه واقعا نمیدونستم فازش چیه واقعا ناراحت میشدم و بهش هم گفتم این چه طرز فکر عجیبیه که داری

چی گف حالا

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

واقعا چرا اینجورین شما؟ هروقت راجع شوهرم تاپیک میزنم جبهه میگیرین خب دقیقا چی بنویسم؟به لابیاهای ماژ ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
وااا😁😁😁 شاید گوشتی بودی غیرتی میشده کسی دیدت بزنه

واقعا🤷‍♀️😂😂😂😂😂

نه اتفاقا من فکر میکردم خیلی زشت بودم که میخواسته بدنم رو نبینه برام سخت بود درک کنم شوهرم رو😓

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
مونت چیه دیگه

من اسم لباسارو خوب نمیدونم ببین مث کت هست ولی دورویه هست معمولا نازک تر از کت و کاپشنه جنسش بین این دوتاست. سوشرت نیستا 

من متاهل نیستم ولی نامزدم بعد جالبه ی بار بهم گفت باهم بریم حموم در صورتی ک ما اصلا جایی و نداریم بخوایم حتی دو دقیقه باهم حرف بزنیم چ برسه به حموم 

خیلی عجیب بود واقعا 

عادت خاص دیگه ای ندارع جز اینکه چندساله یدونه عکس باهم نداریم چون جفتمون ام از عکس گرفتن خوشمون نمیاد در عرض پنج سال یدونه ام نداریمممم

شوهر من خواسته عجیبی نداشته شایدم من یادم نیست

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

انجام میدادی حالا؟

گاهی ولی باز ناراحت میشدم اینکارو انجام نمیدادم ولی چند باری به اجبار چرا

من متاهل نیستم ولی نامزدم بعد جالبه ی بار بهم گفت باهم بریم حموم در صورتی ک ما اصلا جایی و نداریم بخ ...

وای منم اینجوریم اون تو گوشیش بیشتر عکس داره من که الان هفت ماهه کل گالریم شده بچمون بدم میاد از عکاسی کردن سالی ۳و۴ بار میریم اتلیه یا استودیو تموم شد