2777
2789
عنوان

عجیب ترین خواسته همسرتون چی بود

518 بازدید | 32 پست

خنده دارترین و عجیب ترین خواستش چی بوده

یبار بهم گف من اومدنی بلیط قطار بگیر بعد تو قطار فیکی فیکی. میگف من تجربه فیکی فیکی تو قطار ندارم

یا مثلا میگه تو جمع بگو فلانی جان تاکید هم میکنه مث ایرانیا جان بگو کلاس میذاره . بگو فلانی جان پاشو برام آب بیار برام میوه پوست بگیر منو بوس کن تکیه بده بهم و...😐

یا میگه وقتی رابطه کردیم تموم شد تو منو پاک کن من تورو😐

یبارم اینجا لیمو شیرین خورده بود اصرار کرد که پنج کیلو الان باید بخری رفتم خریدم چید رو میز زنگ زد به دوستش که مهندس کشاورزیه گف میدونی اینا چیه لیمو ولی شیرینن (چون جای اونا نیس) دوستشم رید بالاش گف اره منم دیدم. تو تازه میبینی

یه مونت داره هرجا میره اونو میپوشه میگف بگو برکای چهار دست از این داره( یعنی کهنه نیست و ملت کورن) . یبار لایو گرفته بود همکارش گف اوو اون مونتتم رفته ایران؟ برگشت گف اره ببین این مونتمم خارج رفته ولی تو نه

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یبارم بهم میگف رفتیم بیرون بگو فلانی خیلی مرد سالاره و حرف حرف اونه من نمیتونم رو حرفش حرف بزنم( حالا هیچوقت هم مردسالار نیست)

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

می‌گفت تو همه جمعا حتی خانواده خودش فامیلیشو صدا بزنم 

به نظرم خیلی خنده دار اومد 

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
می‌گفت تو همه جمعا حتی خانواده خودش فامیلیشو صدا بزنم به نظرم خیلی خنده دار اومد

اینم میگه بهم بگو آقا مث آذریا

بهم گفت تو خونه با روسری باش البته این موضوع مال چند سال پیشه ولی دوست داشت با شال و لباس آستین دار تو خونه باشم نمیدونم چرا اون موقع چاق بودم اینطوری میگفت لاغر که کردم دیگه اینو نگفت نمیدونم فازش چی بود واقعا🤧🫣😪😂😁🤷‍♀️

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
بهم گفت تو خونه با روسری باش البته این موضوع مال چند سال پیشه ولی دوست داشت با شال و لباس آستین دار ...

مگه ای فیلمه که با روسری باشی تو خونه

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

بهم گفت تو خونه با روسری باش البته این موضوع مال چند سال پیشه ولی دوست داشت با شال و لباس آستین دار ...

وااا😁😁😁 شاید گوشتی بودی غیرتی میشده کسی دیدت بزنه