2777
2789

من باردارم و دلتنگی عجیبی دارم مخصوصا پنجشنبه و جمعه ها...خدایا من حس میکنم همیشه تو برزخ گیر افتادم مامانم اینا زنگ میزنم هر روز یه مهمونی و دورهمی دارن و منم که همیشه تنهام با بچه هام 

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

خیلی جالبه دوباره روزای بارداری دومم داره تکرار میشه خیلی عجیبه چندبار باید این مرحله رو بگذرونم!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا نمیری بیرون؟

حالا که مهمونی نمیشه برید بازار خیابون پارک پاساژ

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

کدوم شهری

...

ممکنه‌ شناسایی شم

چه فرقی میکنه!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چقدر حست کردم

اجبارا  ۲ سال از محل خانوادم مهاجرت کردم اون دوسال همش حس غربت اذیتم میکرد  هرروز  هرشب خیلی سخت بود

نتونستم دوام بیارم برگشتم

دخترم ۴ سالش بود خیلی غصه میخورد

چرا نمیری بیرون؟حالا که مهمونی نمیشه برید بازار خیابون پارک پاساژ

باردارم رانندگی دیگه برام خوب نیست هربار میرم ریسک میکنم

شوهرمم چند هفته پیش یه دعوای اساسی داشتیم گفتم دیگه بیرون نمیام من هیچوقت باهات نمیدونم چه سرنوشتیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم یه چهار سالی توو غربت بودم دقیقا منم بارداری دوممو اونجا گذروندم ضمن اینکه یه بچه ۵ ساله هم داشت ...

چیش خوبه؟ همیشه تنهام 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بهتره یک سرگرمی خونگی پیداکنی،یک کارهنری که هم کاری انجام بدی،هم یک منبع درآمدکوچیکی برات باشه

چون گفتی بچه داری،میتونی کیک پزی وشیرینی پزی انجام بدی،یا بافتنی،یا خیاطی بچه گانه

خدایا بی نهایت شکرت
باردارم رانندگی دیگه برام خوب نیست هربار میرم ریسک میکنمشوهرمم چند هفته پیش یه دعوای اساسی داشتیم گف ...

عجب!!! یعنی هر زنی بیرون میره رانندگی میکنه و ماشین داره؟!

دنبال بهانه برای توجیه خودت نباش. پیاده روی برات خوبه. اونم نباشه این همه ماشین و تاکسی و اسنپ. کافیه از پیله خودت بیای بیرون.

غر زدن رو همه بلدن. تو پاشو و یه راهی پیدا کن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....