2777
2789
عنوان

وقتی تو شهر غریب جایی ندارین برین من و بچه هام همش تو خونه ایم

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 29 پست
چقدر حست کردماجبارا ۲ سال از محل خانوادم مهاجرت کردم اون دوسال همش حس غربت اذیتم میکرد هرروز هرشب ...

من دیگه اینجا سوختم

۱۶ساله باز عادت کرده بودم سازش گرفته بودم این بارداری تمام زندگیم رو زیرو رو کرد همه چی دوباره شروع شد بچه داری تنهایی

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید من یه ادم درونگرام و از تنهایی لذت می برم اذیت نشدم

منم زیاد اهل رفت و آمد نیستم البته جز مامانم و خاله هام 

جاری دارم سه تا مادرشوهرم همسایمونه ولی من لذت نمیبرم نمیرم کلا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چیش خوبه؟ همیشه تنهام

والا منم ک تو شهر خودمم همش تنهام هیجا نمیرم

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

ما به همه نزدیکیم و جایی نمیریم زیاد .شاید ماهی یه بار دخترامو هرروز میبرم باشگاه بعداز ظهرا.تا هوا ...

منم دیگه کنار اومده بودم باردار شدم‌دوباره و باز شروع شد تمام دردام

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بهتره یک سرگرمی خونگی پیداکنی،یک کارهنری که هم کاری انجام بدی،هم یک منبع درآمدکوچیکی برات باشهچون گف ...

مشملم بارداری مجددمه دست و بالم رو دوباره بست باز بی کسی و بچه ی کوچیک اونم دوقلو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عجب!!! یعنی هر زنی بیرون میره رانندگی میکنه و ماشین داره؟!دنبال بهانه برای توجیه خودت نباش. پیاده رو ...

اخه کجا برم؟

تو شیش ماهم بارداریمم دوقلوعه بعدشم بچه هام راضی نمیشن گزینه میزازن میگن پس نمیریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من شهر خودمونم تنها تفریحم تا خونه بابام نه مهمونی نه هیچیشوهرمم ک زیاد کنارم نیست

همون خونه ی بابا رو میخوام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باز خداروشکر شما بچه داری تنها نیستی

من شهر غریب ۴ ساله ازدواج کردم بچه هم ندارم.. گاهی از تنهایی گریم میگیره میگم خدایا بهم بچه بده از تنهایی در بیام باهاش برم بیرون یا تو خونه تنهاییام جبران شه

💕🧚‍♀️                                               

والا منم ک تو شهر خودمم همش تنهام هیجا نمیرم

می دونی منم توو شهر خودم بودمم زیاد اهل رفت و امد نبودم. یعنی مامانم مثل بقیه مادرا هیچوقت برام پایه نبود و نیست می دیدم وقتی میرم ناراحت میشه منم دوهفته ای یه بار اینا چند ساعتی می رفتم خونشون. حتی راضی نمیشد یه ساعت بچمو نگه داره من بازار برم اینا. چون هیچ وقت برام حامی نبود غربت اصلا سخت نگذشت برا من

مشملم بارداری مجددمه دست و بالم رو دوباره بست باز بی کسی و بچه ی کوچیک اونم دوقلو

ان شاا...به سلامتی زایمان کنی

اگر نزدیک زایمانته خودتو باغذادرست کردن سرگرم کن..چندنوع غذا درست کن وبذار فریزر تابعد زایمان لااقل خورشت داشته باشی وفقط برنج بپزی

اگه اواسط بارداری هست،مواداولیه بذارفریزر برای وقت زایمانت

نمیدونم دوقلوهات چندساله هستن،اماسعی کن بتونی بهشون یادبدی باهمدیگه بازی کنن وسرگرم بشن....یادبگیرین کارهای اولیه وساده شخصی رو خودشون انجام بدن

خدایا بی نهایت شکرت