2777
2789
عنوان

مااااااااددددررررر شووووووهرررر

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 16 پست
من همینجوری شدم! شوهرم هم پسر آخر مادرشوهرمه و تمام کارا با همون بود ولی تیکه و نیش و کنایه زیاد شنی ...

شما هم اشتباه کردی کافیه یکبار فقط شسته رفته جواب طرفو بدی دیگه اون موقعس ک طبیعی میشه برات هر جایی کسی بت نیش و کنایه زد ت کاری باهاش میکنی ک پشیمون بشه از حرفایی ک زده، اصن ب این فکر نکن ک بعدش چی میشه بزار دلخور بشن ارتباطتون قطع بشه ولی ارزشش رو داره بهتر ازینه ک بریزی تو خودت تا چند وقت ب این موضوع فکر کنی یادت بیفته شبا خوابت نبره، یادت باشه مهم فقط اینه ک حال خودمون خوب باشه ن چیز دیگه اگر دیدی کسی بهت بی احترامی کرد ساکت نمون ت هم جوابشو بده

🫡"sarbaz"

اگرم بروز بدی عادت میکنن به اذیت کردن و سر به سرت گذاشتن ولی اگه اهمیت ندی بعد مدتی خسته میشن

اگه یبار واقعا جدی باهاشون برخورد کنی جوابشونو بدی دیگه جرعت نمیکنن چیزی بگن چون میدونن عکس العملت چیه و خیلی هم اگه پیش بره دعوا راه میفته هیچکس از دعوا خوشش نمیاد، ولی وقتی خودتو مظلوم بگیری بدتر میکنن مظلوما همیشه بازنده ان و تو سری خور، تو این دنیا باید پرو باشی پرو ولی با ادب

🫡"sarbaz"

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB