2777
2789
عنوان

مااااااااددددررررر شووووووهرررر

466 بازدید | 16 پست

مادر شوهرم تیکه زیاد میندازه 

همون لحظه جواب های میاد تو ذهنم اما وجدانم قبول نمیکنه چیزی بگم 

اکثر مواقع سکوت میکنم و اصلا دخالت نمیکنم و البته یطورایی اجازه دخالت به اونم نمی‌دم 

اما از اونجایی که شوهرم بچه کوچیکش هست و همه کاره اشون هست ، دلم میسوزه اصلا دوست ندارم شوهرم باهاشون بد رفتاری کنه یا بی توجهی کنه 

اصلا دوست ندارم ناراحتشون کنم 

همش محترمانه رفتار میکنم 

این وجدانم بد داره اذیتم می‌کنه 

من توانایی بد بودن رو دارم امااااااااا دوستندارم 

از عاقبتش هم میترسم 

دیگه الان به جای دعوا و تیکه ... فقط سرد شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون سرد و رسمی شدن خوبه.ولی اگه تو دلت میمونه و بعدش حرص میخوری و اذیت میشی محترمانه جوابشو بده ...مثلا بگو منظورتون ازین حرف چی بود ؟ یا این حرفو زدین ناراحت شدم و... اینجور آدما جوابشونو ندی تا آخر عمر میخوان تیکه بندازن و اذیت کنن .ببین توانش رو داری تحمل کنی یا نه! اگه نداری محترمانه دفاع کن 

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

کار درستی میکنی عکس العمل نشون نده خودش خسته میشه 

وای به روزی که نقطه ضعفت رو بفهمه

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

دوستان میلی جایزه دعوت داره میده 😍😍😍

ده سوت معادل110 تومان

توی بازار برو برنامه میلی گلد رو دانلود کن یا سرچ کن میلی تو گوگل

کد معرف

milli-ftei8

رو وارد کن

و هدیه دعوت بگیر

حتما کد رو بزن

milli-ftei8

وقتی بریزی تو خودت حالت بد میشه و حس بی عرضه بودن ب آدم دست میده وسواس فکری میگیری

من همینجوری شدم! شوهرم هم پسر آخر مادرشوهرمه و تمام کارا با همون بود ولی تیکه و نیش و کنایه زیاد شنیدم و متاسفانه جواب ندادم و به صورت خشم و کینه و نفرت تو قلبم مونده

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

وقتی بریزی تو خودت حالت بد میشه و حس بی عرضه بودن ب آدم دست میده وسواس فکری میگیری

اگرم بروز بدی عادت میکنن به اذیت کردن و سر به سرت گذاشتن 

ولی اگه اهمیت ندی بعد مدتی خسته میشن

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....