2777
2789

اینقدر با هم خوبن که نگوووو

مادر شوهرم عاشق دخترشه، بیس چاری باهم حرف میزنن، باهم میرم بیرون، خرید، پاساژ گردی، کافه و ...

با خودم و مامانم که مقایسه میکنم حالم بده میشه

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره من با فامیل خاله و عمه و اینا کلا قطع ارتباطم حالا بعضیا رو میبین چقدر دورشون پر فامیله و دلسوز همن گاهی حسودیم میشه👩‍🦯👩‍🦯

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

خيلي هم خوب. هميشه خوش باشن. شما چرا عزيم؟

مامان من حتی وقتی زایمان هم کردم نیومد پیشم همش تنها بودم ، یه سالم نرم خونشون سراغمو نمیگیره و خیلی چیزای دیگه

منم با مامانم اینجوری ام.

کافه نمیریم ولی رستوران بیرون مغازه گردی مسافرت و ... عشق و حالمون ب راهه بهترین رفیقمه و تنها رفیقم

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

منم با کسایی ک با باباشون خوبن حسودیم میشه

من بابامو خیلییی دوست دارم. خیلییی هوامو داشته از بچگی تا الان عاشقشم ولی مامانم برعکسشه

پسر میخواستن دختر شدم

مثل منی پس😊 مامان منم عاشق پسر بوده

منم با مامانم اینجوری ام.کافه نمیریم ولی رستوران بیرون مغازه گردی مسافرت و ... عشق و حالمون ب راهه ب ...

خیلی هم عالی، پایدار

مامان من حتی وقتی زایمان هم کردم نیومد پیشم همش تنها بودم ، یه سالم نرم خونشون سراغمو نمیگیره و خیلی ...

اخييي عزيزم. 

چي بگم والله. 

ان شاءالله خودتو دخترت(يا پسرت) هميشهرهمينجور مادر و فرزندي باهم كيف كنيد

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

من بیشتر برام عجیب بود چطور مادرشوهرم به خاطر  دخترش حاضره پسرش رو زسر پا بگذاره  به خاطر دخترش نخواد پسرش پیشرفت کنه ..... 

حالا بگذریم به دخترش بسیار بیشتر داده تا پسرش

با اینکه وضع دامادش چند برابر پسرش خوب بود

من بیشتر برام عجیب بود چطور مادرشوهرم به خاطر دخترش حاضره پسرش رو زسر پا بگذاره به خاطر دخترش نخوا ...

دقیقا مادر شوهر منم دخترشو خیلی بیشتر از پسراش دوست داره واسه منم عجیبه چون مامان من اصلا اینطوری نبود هیچ وقت