atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 8915 عنوان کتابخونه هم تعطیل هس 90 بازدید | 14 پست وقتی مدرسه ها تعطیل هستش کتابخونه رو هم تعطیل می کنن؟؟؟؟؟؟؟ او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت 1404/09/07 | 19:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sagdooni عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 38022 ادرات تعطیل بشه تعطیله دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
ملورین؛ عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 3951 نه اینجا که تعطیل نیست این قسمت: من و کاربرای مزخرف نی نی سایت.
velpulse عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 1944 منظورت کتابخونه های عمومیه یا خصوصیاعمومیارو نمیدونم اما وی ای پی ها بازن
کلاآدمابایدمنطقی_باش عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 2046 اینجا پنجشنبه تا ظهر و جمعه تعطیله قاتل روانی دوقطبی
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 8915 اینجا پنجشنبه تا ظهر و جمعه تعطیله اینجا هم نه به خاطر الودگی تعطیل شده اخه او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 8915 منظورت کتابخونه های عمومیه یا خصوصیاعمومیارو نمیدونم اما وی ای پی ها بازن عمویعزیزم وی ای پی پول میخواد من ندارم او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 8915 نه اینجا که تعطیل نیست الودگی او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
velpulse عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 1944 عمویعزیزم وی ای پی پول میخواد من ندارم میدونم منم میخواستم برم بابت همین نرفتم
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 8915 ادرات تعطیل بشه تعطیله نمیدونم برا ادارات چیزی ننوشتن از کجا ببینم او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 8915 میدونم منم میخواستم برم بابت همین نرفتم اصلا نمی تونم تو خونه خوب بخونم ای کاش تموم شه تعطیلی ها کار دارم باور کن😭🙂 او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
velpulse عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 1944 اصلا نمی تونم تو خونه خوب بخونم ای کاش تموم شه تعطیلی ها کار دارم باور کن😭🙂 پشتی یا دوازدهم؟منم همینطور تازه من عمومی هم نمیتونم برم خیلی شلوغه عصابم خورد میشهچطور پیش رفتی تاحالا؟
atana_zeba مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 8915 پشتی یا دوازدهم؟منم همینطور تازه من عمومی هم نمیتونم برم خیلی شلوغه عصابم خورد میشهچطور پیش رفتی تاح ... پشتایجایی که من می رم۱۶نفر بیشتر نیستا حالا میانگین۷ساعتاما یه هفته اس یه ساعت خوندم او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
ملورین؛ عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 3951 الودگی گفتم دیگه، بخاطر آلودگی مدارس تعطیله اما کتابخونه ها نه این قسمت: من و کاربرای مزخرف نی نی سایت.
velpulse عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 1944 پشتایجایی که من می رم۱۶نفر بیشتر نیستا حالا میانگین۷ساعتاما یه هفته اس یه ساعت خوندم خوبهه پساینجا کتابخونه عمومیا خیلی شلوغنوای من خیلی سینوسی میخونم اصلا ی هفته رو نظم نبودمهدفت چیه؟از کی شرو کردی؟