خیلی نگرون اینده بچمم اطرافیانم میگه ایرانو نگاه نکن اون بچه ایندش خوب میشه تو کشور خودش ولی ترکیه هم داغون شده گرونی شده حقوق همسرم ماهی فقط ۱۳۰۰ دلاره. اجاره خونه و پول بنزین و خورد و خوراک و پوشاک علنا چیز زیادی برای سیو کردن نمیمونه. میترسم
Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن
بخاطر خودخواهیم دخترم رو بدنیا اوردم 😭لعنت بهشون که زندگی رو ازمون گرفتن
منم حس میکنم خودخواهی کردم خواهرجان خیلی عذر میخام من با پیش آب حامله شدم وقتی متوجه شدم و رفتیم سونو نزدیک ۳ ماهم بود و صدا قلبش میومد نتونستم صداشو خفه کنم
Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile
وای حالا چه گیری دادین بابا آدم گاهی تو لفظ یه سری کلماتو متفاوت میگه حالا ایشون همینجوری که میگه همینجوری ام تایپ کرده مگه مدرسه اس غلط املایی میگیرین خب پیش میاد دیگه
چرا عزیزم ولی زبان فارسی عامیانه که مث کتابا نیست گلم. هست؟
والا منم میخواستم همینو بگم برای مشکلش تاپیک زده
کلا بعضیا حس کارآگاه بودن دارن همش میخوان بگن ما حواسمون خیلی جمعه
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم