2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 80 پست
من امید دارم ایران درست بشه تا زمان بچه های ما‌ ...

شتر در خواب بیند .. نمی‌بینی هر ثانیه همه چی بدتر میشه چطور فکر کردی دوره اونا بهتر میشه چه مثبت اندیشی واقعا

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اوضاع ترکیه چطوره ؟اقتصاد و جنس ها منظومه

اقتصاد که واقعا نسبت به قبل خیلی بهم ریخته ولی جنس ها خوبه مونده چی و از چه برند و مغازه ای خرید بزنی. من بیشتر از کوتون خرید میکنم که درجه ۲ حساب میشه ولی با درجه ۱ ایران برابرع

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

اقتصاد که واقعا نسبت به قبل خیلی بهم ریخته ولی جنس ها خوبه مونده چی و از چه برند و مغازه ای خرید بزن ...

خوشبخت باشی عزیزم 

مطمئنم زود زود بغلت میگیرم فرزندم🥹♥️🌱♥️

تا چن وقت پیش خودت ایرانی بودی شوهرت مال ترکیهحالا دیگ خودت هم ایرانی نیسی؟؟ زبانت هم فارسی نیس؟؟😂� ...

من ترک آذریم عزیز زبان من فارسی نیست ، زبان رسمی کشورم فارسیه. فهمیدی خانمم؟

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

ایران و ترکیه خیلی فرقی ندارن، منم پناه بردم به خدا واسه آینده بچه ام از شدت بی آبی آلودگی

بخاطر خودخواهیم دخترم رو بدنیا اوردم 😭لعنت بهشون که زندگی رو ازمون گرفتن

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

واقعا چطور میگین پولی نیس من الان چند روزه لنگه ششصد تومنم

خارج از ایران واقعا پولی نیس انشالله یه سفر خارج بری متوجه میشی گلم

من ترک آذریم عزیز زبان من فارسی نیست ، زبان رسمی کشورم فارسیه. فهمیدی خانمم؟

ولی زبان نوشتاری کل کشور فارسیه

فهمیدی خانوم جان؟؟

فارس و کرد و بلوچ و عرب و ترک همه فارسی مینویسن

تا چن وقت پیش خودت ایرانی بودی شوهرت مال ترکیهحالا دیگ خودت هم ایرانی نیسی؟؟ زبانت هم فارسی نیس؟؟😂� ...

بابا دار میگه گرامر فارسیش خوب نیست چون زبان مادریش فرق داره درکش سخته الان انگلیسی زبان جهانیه شما گرامش فولی؟

شتر در خواب بیند .. نمی‌بینی هر ثانیه همه چی بدتر میشه چطور فکر کردی دوره اونا بهتر میشه چه مثبت اند ...

ضرب المثلتون جالب نبود، اما در کل همیشه که در رو یه پاشنه نمیچرخه، اگه منظور منو از اینکه ایران درست بشه نفهمیدین، دیگه توضیحی نمی مونه.