خیلی نگرون اینده بچمم اطرافیانم میگه ایرانو نگاه نکن اون بچه ایندش خوب میشه تو کشور خودش ولی ترکیه هم داغون شده گرونی شده حقوق همسرم ماهی فقط ۱۳۰۰ دلاره. اجاره خونه و پول بنزین و خورد و خوراک و پوشاک علنا چیز زیادی برای سیو کردن نمیمونه. میترسم
Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile
من امید دارم ایران درست بشه تا زمان بچه های ما ...
شتر در خواب بیند .. نمیبینی هر ثانیه همه چی بدتر میشه چطور فکر کردی دوره اونا بهتر میشه چه مثبت اندیشی واقعا
سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظمدهندهها، جامدادیها و کیفهای لوازم آرایش دستساز درست میکنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو میکنم تا با همین دستهای هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانوادهام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباسهای کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت میکشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما میدید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم میرسه و باعث میشه لبخند رو لب بچههام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا میخواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچههام فرصت شادی میدید.https://eitaa.com/arthonardast
اقتصاد که واقعا نسبت به قبل خیلی بهم ریخته ولی جنس ها خوبه مونده چی و از چه برند و مغازه ای خرید بزنی. من بیشتر از کوتون خرید میکنم که درجه ۲ حساب میشه ولی با درجه ۱ ایران برابرع
Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile
ایران و ترکیه خیلی فرقی ندارن، منم پناه بردم به خدا واسه آینده بچه ام از شدت بی آبی آلودگی
بخاطر خودخواهیم دخترم رو بدنیا اوردم 😭لعنت بهشون که زندگی رو ازمون گرفتن
میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن