2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 80 پست
تا چن وقت پیش خودت ایرانی بودی شوهرت مال ترکیهحالا دیگ خودت هم ایرانی نیسی؟؟ زبانت هم فارسی نیس؟؟😂� ...

واقعا دنبال چی هستی

ترک زبانه نگارشش خوب نیست

الان میخوای چیو ثابت کنی؟

ک دروغ میگه ترکیه زندگی میکنه

چقد دنیای بعضیا کوچیک و پر از عقده هست

😘Thanks GOD 
موضوع چیز دیگه اییه عزیزمتایپ و ولش هر چی مینویسی هم کیبورد یچیز دیگش میکنهاونا ک دارن بهش متلک میگن ...

جریان چیو دقیقا

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داره میگه از عکست فهمیدم افغانی هستی😅 خدایی نگاه کن شبیه افغانهام؟

نه خدایی شبیه افغانا نیستی

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

واقعا دنبال چی هستیترک زبانه نگارشش خوب نیستالان میخوای چیو ثابت کنی؟ک دروغ میگه ترکیه زندگی میکنهچق ...

ترکیه زندگی کردن مگه خیلی عجیبه؟؟؟

شاید برا تو زیاد باشه این چیزها

همه رو ک مث خودت نبین

واقعا دنبال چی هستیترک زبانه نگارشش خوب نیستالان میخوای چیو ثابت کنی؟ک دروغ میگه ترکیه زندگی میکنهچق ...

تو تاپیکام عکسام با شوهرم و لباس کارش و بچمون هست بخدا

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

موضوع چیز دیگه اییه عزیزمتایپ و ولش هر چی مینویسی هم کیبورد یچیز دیگش میکنهاونا ک دارن بهش متلک میگن ...

من نمیدونم منظورشون رو

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

اسی عکس چهرتو بزار اگ میشهحس میکنم خوشگلیپروف فقط چشمات مشخصه

تو تاپیکام هست ولی باشه چون دیر تایید میکنه

ترکیه زندگی کردن مگه خیلی عجیبه؟؟؟شاید برا تو زیاد باشه این چیزهاهمه رو ک مث خودت نبین

من مثل تو رفتار نکردم ، دنبال زیر بغل مار نبودم

این شمایی که دنبال سوتی و ایرادی

و گرنه حرف استارتر اصلا عجیب نبود

اونهایی ترک و کرد آذربایجان شرقی و غربی و سنندجن به سختی میتونن فارسی صحبت کنن ، هرچند مدارک بالا داشته باشن

😘Thanks GOD 
من نمیدونم منظورشون رو

خود اسی میفهمه

دائم میاد تاپیک میزنه

تاپیک زدن تو سایت ایران و از ایرانی ها نظر میخاد

بعدم همش میگه من ایرانی نیستم در حالی ک هس ولی پر کمبود هس 

خوب برو مال هر جایی هسی همون جا تاپیک بزن ، کاری به ایرانی ها نداشته باش ، بزار خود ایرانی ها اینجا تاپیک بزنن

تا چن وقت پیش میگف شوهرم ایرانی نیس بعد شد بچمم ایرانی نیس حالا شده خودمم ایرانی نیسم

بابا دس از سر ایران و ایرانی بردار خوب 😂😂

خود اسی میفهمهدائم میاد تاپیک میزنهتاپیک زدن تو سایت ایران و از ایرانی ها نظر میخادبعدم همش میگه من ...

والا چی بگم اولین باره ایشون رو میبینم