خیلی نگرون اینده بچمم اطرافیانم میگه ایرانو نگاه نکن اون بچه ایندش خوب میشه تو کشور خودش ولی ترکیه هم داغون شده گرونی شده حقوق همسرم ماهی فقط ۱۳۰۰ دلاره. اجاره خونه و پول بنزین و خورد و خوراک و پوشاک علنا چیز زیادی برای سیو کردن نمیمونه. میترسم
Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile
همونه ک اون تاپیک پر بازیدید اسم بچم ارتوران و داشتمث این ک دعوا شده بود و تاپیکش و ترکید
دعوا سر اینشد که تو شاهنامه ک خودشونم میدونن داستاناش ساختگیه واقعی نیست توران دشمن ایران بوده. اخه اژدها و دیو و... میگن الکیه داستانه و نماد شجاعت ولی به توران گیردادن
Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile
شما ک هیچیت و ار ایزان نمیدونیچرا رسم و رسومت و از ایرانی جماعت برمیداری؟؟رسم و رسومتون و از همون جا ...
چه ربطی داره دقیقا؟ دقیقا تو کدوم تاپیک گفتم من ایرانی نیستم تاپیکام همه موندن . تو همه گفتم همسرم و پسرم ایرانی نیس. یه جمله نشون بده گفته باشم ایرانی نیستم
بله ولی دنبال این رفتم براش شناسنامه ایرانی بگیرم خذاشاهده بعد یعالمه دوندگی و دادگاه و ثبت احوال گفتن پدر غیرایرانی ، ایرانی محسوب نمیشه و فعلا طرحی برای شناسنامه دادن به مادر ایرانیا نیس سال ۱۴۰۰و ۱۴۰۲ اومد و جمع شد