2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا چی بگم اولین باره ایشون رو میبینم

من هیچوقت نگفتم ایرانی نیستم گفتم بچم ایرانی نیس و اهل ایغدیره خب دروغ نگفتم 

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

همونه ک اون تاپیک پر بازیدید اسم بچم ارتوران و داشتمث این ک دعوا شده بود و تاپیکش و ترکید

دقیقا . ولی خب تو ایران بچه با پدر شناحته میشه بچه منم اهل ایغدیره بزور بگم ایرانیه؟

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

همونه ک اون تاپیک پر بازیدید اسم بچم ارتوران و داشتمث این ک دعوا شده بود و تاپیکش و ترکید

دعوا سر اینشد که تو شاهنامه ک خودشونم میدونن داستاناش ساختگیه واقعی نیست توران دشمن ایران بوده. اخه اژدها و دیو و... میگن الکیه داستانه و نماد شجاعت ولی به توران گیردادن

اونو نخوندم من

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

دقیقا . ولی خب تو ایران بچه با پدر شناحته میشه بچه منم اهل ایغدیره بزور بگم ایرانیه؟

شما ک هیچیت و ار ایزان نمیدونی

چرا رسم و رسومت و از ایرانی جماعت برمیداری؟؟

رسم و رسومتون و از همون جا برارید ک مال اونجایید

من هیچوقت نگفتم ایرانی نیستم گفتم بچم ایرانی نیس و اهل ایغدیره خب دروغ نگفتم

یه رگه اش ایرانیه چون شما خودت ایرانی هستی

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

شما ک هیچیت و ار ایزان نمیدونیچرا رسم و رسومت و از ایرانی جماعت برمیداری؟؟رسم و رسومتون و از همون جا ...

چه ربطی داره دقیقا؟ دقیقا تو کدوم تاپیک گفتم من ایرانی نیستم تاپیکام همه موندن . تو همه گفتم همسرم و پسرم ایرانی نیس. یه جمله نشون بده گفته باشم ایرانی نیستم

زیبا و خوش استایلی...قد ووزنت چنده ؟!

قدم ۱۷۰ و وزنم ۸۲ بود اونجا الان تو یکماه ۵ کیلو کم کردم متاسفانه

درضمن چشات و نگات زیباست ک زیبا میبینه

یه رگه اش ایرانیه چون شما خودت ایرانی هستی

بله ولی دنبال این رفتم براش شناسنامه ایرانی بگیرم خذاشاهده بعد یعالمه دوندگی و دادگاه و ثبت احوال گفتن پدر غیرایرانی ، ایرانی محسوب نمیشه و فعلا طرحی برای شناسنامه دادن به مادر ایرانیا نیس سال ۱۴۰۰و ۱۴۰۲ اومد و جمع شد

اونو نخوندم من

تاپیکامو بخونین یه جمله نیست که بگم ایرانی نیستم ایشون فقط سوز دارن نمیدونم از کجا

قدم ۱۷۰ و وزنم ۸۲ بود اونجا الان تو یکماه ۵ کیلو کم کردم متاسفانهدرضمن چشات و نگات زیباست ک زیبا میب ...

اتفاقا خوب کردی کم کردی

۸۲ واسه ۱۷۰ یمقدار زیاده

سعی کن زیر ۸۰ بمونی

پر و شیک❤️

مدرس زبان انگلیسی:)🪐