2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 80 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زبان مادری من فارسی نیست که نگارش یاد میدین عزیزم

یعنی درس هم نخوندین ایران؟

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

بخاطر خودخواهیم دخترم رو بدنیا اوردم 😭لعنت بهشون که زندگی رو ازمون گرفتن

من ۹ سال پیش که دخترمو به دنیا آوردم اوضاع ایران خوب بود الانم نگران وضعیت مالیش نیستم نگرانیم از این هوای آلوده و بی آبی و بی ثباتیه

الانم غلط کنم دیگه بچه بیارم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

بخاطر خودخواهیم دخترم رو بدنیا اوردم 😭لعنت بهشون که زندگی رو ازمون گرفتن

منم حس میکنم خودخواهی کردم خواهرجان خیلی عذر میخام من با پیش آب حامله شدم وقتی متوجه شدم و رفتیم سونو نزدیک ۳ ماهم بود و صدا قلبش میومد نتونستم صداشو خفه کنم 

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

چرا گیر دادید به زبانش الان اطرافیان من کوردن به سختی فارسی تایپ میکنن و حرف میزنن

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

افغان هستین از این لحاظ پرسیدم میگید زبان مادری ام فارسی نیستو اینکه اگ پروف خودتونید شباهت داره ب ا ...

من ترک اذربایجان غربیم چهرم شبیه افغانیا نیس. بخاطر ژنتیک چند نسل قبلم شبیه قرقیزها هستم😍. افغانها چشم تنگن من چشام درشته اصلا معلومه ترکم فقط استخوان گونه برجسته دارم

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

چرا گیر دادید به زبانش الان اطرافیان من کوردن به سختی فارسی تایپ میکنن و حرف میزنن

داره میگه از عکست فهمیدم افغانی هستی😅 خدایی نگاه کن شبیه افغانهام؟

موضوع چیز دیگه اییه عزیزم

تایپ و ولش 

هر چی مینویسی هم کیبورد یچیز دیگش میکنه

اونا ک دارن بهش متلک میگن جریان و میدونن

چرا عزیزم ولی زبان فارسی عامیانه که مث کتابا نیست گلم. هست؟

والا منم میخواستم همینو بگم برای مشکلش تاپیک زده 

کلا بعضیا حس کارآگاه بودن دارن همش میخوان بگن ما حواسمون خیلی جمعه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

چند روزه خیلی غصه میخورم از شدت آلودگی نفسم بالا نمیاد به زور حرف میزنم یا ریه من حساسه یا هوا خیلی آلوده اس