2777
2789

نه تحصیلات مهمه نه پول نه اخلاق نه اصالت نه هیچی

فقط صورت و بدنت باید خوب باشه 

من با خانم های زیادی که پزشک یا دانشجوی پزشکی هستند در ارتباطم که از نظر خیلی هاتون موقعیت آکادمیک فوق العاده ای هست درآمدشون هم در بدترین حالت از خیلی ها بهتره خانواده درجه یکی هم دارند خوش اخلاق هم هستند ولی اصلا به اندازه یک صدم دختر زیبا عزیز و خوش شانس نیستند و خدا کاری براشون نمی‌کنه 

زیبا که باشی بدون هیچ تلاشی دستاورد هزاران زن تحصیل کرده رو به دست میاری غمی برات نمیمونه هیچکس تحقیر نمی‌کنه اینقدر همه تعریفتو میکنند اعتماد به نفس و سلامت روانت اشباع میشه چی از این بهتر

شاه کلید زندگی یه زن زیباییه و هیچی نمیتونه جبرانش کنه و برعکس اگه داشته باشتش هیچ نقصی به چشم نمیاد 

خواستم بگم بدونید که چشم انتظار همسر خوب و علاقه مردها یا زندگی شاد نباشید چون تحصیلات و اخلاق خوبی دارید این چیزها اصلا مهم نیست مخصوصا برای اقایون هیچ فرقی نداره طرفش کیه فیلسوفه یا روسپی فقط باید خوشگل باشی ولاغیر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا موافق نیستم اصلاا

جای ما اگر دختر تحصیلات و شغل داشته باشه نگاه خاصی بهش میکنند تا خوشگلیش

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

بوده هست و خواهد بودپس شما ۲۴ ساعته فاتحه بخون به نظرم دیر هم شروع کردی

نه از وقتی فاتحه این جامعه رو خوندم که دیدم داخل یه داروخونه همه دخترا خوشکلن و اکثرا چشم رنگی دیدم یکی از شرایط داروخونه اینکه خوشکل باشی و اگر چشمات رنگی نباشه لنز بزاری در صورتی که اکثرا اطلاعاتشون پایین و کار مشتری رو نمیتونستن راه بنداز